Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam co zrobic ze spamem od daremnego admina

bo jak mu odpisuje ze niechce i tak wysyla

rozumiem ze czasem trzeba cos napisac ale nie kilka dziennie

jak zaczalem odpisywac spam to bana za spam dostalem co to on przestal uzywac czegos i mu zanika czy jak, albo mu nie daje:/

Napisano

Mi się wydaje że chodzi o wiadomości Deusa o zmianie serwera, promocjach itp. Te wiadomości są wysyłane automatycznie do wszystkich graczy i chcesz czy nie chcesz - będziesz je dostawał. Obowiązkiem Deusa jest informować o takich rzeczach i tego spamem nazwać nie można.

Zamykam.

Napisano

Princess, nie zamykaj tematów 10 minut po ich założeniu, chyba że jest to totalny Spam lub Temat bez sensu - daj się wypowiedzieć ''osobie wywołanej do tablicy''

Temat Otwieram

//Dobrze NG. Nie będę podważać Twoich decyzji bo jesteś wyżej aczkolwiek uważam, że wszystko na ten temat napisałam. Zostawiam temat do zamknięcia Deusowi.

Pincess

Napisano

Czytałem i czytając wypowiedź princess wydawało mi się, jakbym czytał swoje słowa, wiadomości od administracji nie są spamem, zalecam poduczenie się w zakresie pojęcia spam. A po każdej mojej wiadomości dostawałem od ciebie wiadomość "nie spamuj", "nie obchodzi mnie to", "przestać spamować bo przestane czytać"

I w końcu po xx wiadomościach napisałeś:

"spam

spam

spam

spam"

Za co dostałeś 3 dni blokady, nie masz ochoty czytać czerwonych wiadomości ? Usuń je, zajmie to parę sekund.

princess fakt, nie zamykajmy tematów skoro nie ma w nich spamu, czasem odświeżenie starego tematu jest zasadne.

Poza tym, temat jest obraźliwy dla ("daremnego admina") i powinien moje drogie operatorki w śmietniku wylądować za słowa:

"co to on przestal uzywac czegos i mu zanika czy jak, albo mu nie daje:/"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.