Fafik Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2011 Witam chciał bym się podzielić z wami pomysłem apropo gry a dokładniej blokowaniu graczy.... Blokowaniu graczy mam na myśli takie blokowanie (ignorowanie) jak na słynnym komunikatorze gadu gadu np: zezłomuje się kogoś i zaraz otrzymuje się lawine wiadomości z wyzwiskami obrazą przekleństwami itp itd zresztą jak ja ostatnio po zezłomowaniu pewnego kolegi na universum2..... Nie raz nie trzeba nawet złoma komuś sprezentować tylko wystarczy przeskanować kogoś i robi się prawie to samo też spotkałem sie kilka razy z takimi sytuacjami że za głupi skan zostawałem obrażany przez innych graczy... Nawet ostatnio przy zdjęciu moona na uni2 zaczeły sie wyzwiska od lam i przechwalania sie przez poszkodowanego ile to on nie ma surowców w banku i ile to aureor może nie postawić a jak siep otem okazuje tyle ich ma ze ląduje w reckach albo ucieka.... Dlatego właśnie wpadłem na pomysł aby w grze można było ignorować gracza który jest nie miły nie kulturalny namolny i uciążliwy w celu uniknięcia takich sytuacji i nie miłych wiadomości a także myślę że SGO wtedy dawało by mniej banów za wulgaryzmy i brak kultury Ritter dodał reakcję 1
Fighter Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2011 ja jestem jak najbardziej za!, mysle ze to bardzo dobry pomysl sam zostalem juz pare razy obrazony przez "graczy o slabych nerwach" nie wiem co taki osoby wogole tu szukaja ja gram w ta gre zeby sie bawic niszczyc i polepszac stan konta:P dlatego ten pomysl jest jak najbardzie zajeb.... (heh znaczysie dobry)
deusx Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2011 Opcja jest w przygotowaniu, zapraszam do działu news -> "nowości na dniach".
Rekomendowane odpowiedzi