Fafik Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam chciał bym się podzielić z wami pomysłem apropo gry a dokładniej blokowaniu graczy.... Blokowaniu graczy mam na myśli takie blokowanie (ignorowanie) jak na słynnym komunikatorze gadu gadu np: zezłomuje się kogoś i zaraz otrzymuje się lawine wiadomości z wyzwiskami obrazą przekleństwami itp itd zresztą jak ja ostatnio po zezłomowaniu pewnego kolegi na universum2..... Nie raz nie trzeba nawet złoma komuś sprezentować tylko wystarczy przeskanować kogoś i robi się prawie to samo też spotkałem sie kilka razy z takimi sytuacjami że za głupi skan zostawałem obrażany przez innych graczy... Nawet ostatnio przy zdjęciu moona na uni2 zaczeły sie wyzwiska od lam i przechwalania sie przez poszkodowanego ile to on nie ma surowców w banku i ile to aureor może nie postawić a jak siep otem okazuje tyle ich ma ze ląduje w reckach albo ucieka.... Dlatego właśnie wpadłem na pomysł aby w grze można było ignorować gracza który jest nie miły nie kulturalny namolny i uciążliwy w celu uniknięcia takich sytuacji i nie miłych wiadomości a także myślę że SGO wtedy dawało by mniej banów za wulgaryzmy i brak kultury Ritter dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fighter Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 ja jestem jak najbardziej za!, mysle ze to bardzo dobry pomysl sam zostalem juz pare razy obrazony przez "graczy o slabych nerwach" nie wiem co taki osoby wogole tu szukaja ja gram w ta gre zeby sie bawic niszczyc i polepszac stan konta:P dlatego ten pomysl jest jak najbardzie zajeb.... (heh znaczysie dobry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Opcja jest w przygotowaniu, zapraszam do działu news -> "nowości na dniach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi