Kicha Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 http://1.fwcdn.pl/po/84/75/478475/7377584.3.jpg?l=1306487011000 reżyseria: Brad Lewis, John Lasseterscenariusz: Ben Queenpremiera: 29 czerwca 2011 (Polska) 2011-06-29 18 czerwca 2011 (Świat) 2011-06-18produkcja: USAgatunek: Animacja, Familijny, Komedia, Przygodowy Druga część wielkiego hitu z 2006 roku. Samochód wyścigowy Zygzak McQueen po raz kolejny weźmie udział w wielkim wyścigu. Tym razem wyścig będzie obejmował trasę w Japonii, Austrii, Włoszech, Francji oraz Wielkiej Brytanii, jednak Zygzak wraz z swoim wiernym towarzyszem Złomkiem zostanie wplątany w między narodową intrygę szpiegowską. Film dedykowany chyba wyłącznie młodszej widowni. Oglądałem go ziewając raz po razie. Widziałem dawno temu pierwszą część i nie przypominam sobie, żebym czuł takie znużenie. Teksty głównych bohaterów nie trafiał do mnie, akcja nie trzymała zbytnio w napięciu, a i efektów widać nie było.Jedyne co zwracało moją uwagę to wyścigi (których niestety było nadzwyczaj mało jak na taki tytuł). Odgłosy aut i jazda na torze przyciągały uwagę, tak poza tym to nuda i marazm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzikiplemnik Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Zdaje mi się że 1 część była śmieszniejsza i w ogóle . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts