Gość I_Will_Never_Forget Napisano 10 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam, Myślę, że pomysł przypadnie do gustu wielu graczom.Dla osób które mają kilka/kilkanaście moonow jest ciężko się połapać w liście planet gdy jest ich ponad 30, czasem się pomiesza i klika coś innego zamiast wybranego moona.A gdyby tak kolor czcionki nazw moonow dać na powiedzmy deczko ciemniejszy/jaśniejszy jak ten : KOLOR lub KOLOR i tym podobny.Sam staram się nazywać moony tak aby po rozwinięciu listy od razu było wiadomo które to bez czytania nazw. Myślę że to kilka linijek kodu a wielu flociarzom ułatwiłoby życie. Mój pomysł Ci się podoba? Daj + pkt reputacji znajdujący się w prawym górnym rogu postu. 23wachu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 11 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 bez sesnu... widać wszystko i wyraźnie. jak przeszkadza tak duża liczba kolonii/moonów to graj tylko z jedną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 11 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 moonnow nie możesz miec ponad 30 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 11 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 moonnow nie możesz miec ponad 30 xDno co ty, a myślałem że moonów można mieć do oporu A serio to jak macie pisać takie ,,mądre" uwagi to nie piszcie wcale.Gluttony cieszę się, że masz bana na SB bo chyba bym nie zniósł twoich najmądrzejszych, najtrafniejszych, naj... naj... wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 a ja cieszę się że masz takie głupie pomysły bo nudziło by mi się czytając to forum jak to mawia administracja, przez kilka lat nie ma problemów z ilością moonów a teraz nagle jakieś dziecko kolorowanki prosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Gluttony on daje tylko propozycję więc nie wiem w czym ty masz problem(zawsze go masz).Chyba każdy może coś za proponować. Według mnie to było by całkiem całkiem ułatwiło by to w jakimś stopniu wysylanie floty i od razu rzucało by się w oczy że to jest to a to to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Dla osób które mają kilka/kilkanaście moonow jest ciężko się połapać w liście planet gdy jest ich ponad 30, czasem się pomiesza i klika coś innego zamiast wybranego moona.A gdyby tak kolor czcionki nazw moonow dać na powiedzmy deczko ciemniejszy/jaśniejszy jak ten : KOLOR lub KOLOR i tym podobny.Widzisz, pierwsze założenie jest błędne Trzeba było napisać "ciężko MI się połapać w liście..."Po drugie, wystarczyło napisać "a gdyby dać możliwość w ustawieniach na zmianę koloru...", a z tego wynika, że każdy będzie zmuszony do kolorowego moona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 gluttony, warn za brak kultury. Czekamy na dalsze opinie, można lekko zawsze litery ściemnić w opcji, zależnie jak kto będzie chciał, wypowiadać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 piszę tutaj, bo masz zapełnioną skrzynkę pw weź mi daj od razu bana co jest brakiem kultury?"głupie pomysły"jeżeli pomysł nie jest mądry to jakiego słowa mam użyć? UNmądry? czekam na banika użyłem u góry znów słów "głupie pomysły"i znowu... to już będzie warn po banie //warn za spamdeusx złóż skargę lub odwołanie, zmienisz zachowanie na bardziej kulturalne to warnów nie będziesz miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Jak dla mnie to jedyną opcję jaką powinno się dodać to przypis przy procencie ( tzn Agresor wygrał bitwę blebleble szansa na powstanie księżyca wynosi tralalala " Bitwa została rozegrana na księżycu " ) jeżeli jest atakowany moon . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Kolorowanie to może przesada, ale w rozwijanym menu można odcień zmienić.Mam też dodatkową propozycję. Polega ona na ustawieniu planet i moonów o osobnych kolumnach http://img59.imageshack.us/img59/3876/23582570.jpg Skuzi, Dagger157 i gluttony dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 o proszę dodatkowa propozycja jak najbardziej ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 LEONA dodatkową propozycję poprę. A reszta to mi obojętna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Pomysł autora tematu jak i Leona to trafna sprawa.Jestem jak najbardziej za. Z pewnością przyśpieszy to działanie flociarza w szybkiej akcji, a i wyglądać będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Pomysł LEONA mi się podoba. Ułatwiło to by robienie FS'ów, bo tak to pogubić się można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walkins Napisano 17 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 ja tam odroznil bym je bo nadaje im nazwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafik Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 walkins odróżnił by je bo ma zaledwie 4 kolonie i jednego moona Post:2 a co do pomysłu jestem za.... Double post, warndeusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Deusx wspominał dzisiaj, że temat odświeży, ale pewnie miał ważniejsze sprawy. Więc siuuup Mam nadzieję, że nie tylko mnie taka zmiana by zadowoliła.Pozwoli to zachować szyk planet i moonów po utracie moona lub skasowaniu planety.Ale chyba dokładnie widać o co chodzi http://img59.imageshack.us/img59/3876/23582570.jpg Dagger157 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 mi tez sie podoba pomysl LEONA... jestem za duzo ulatwi sprawe... a pomysl z kolorami moona tez nie jest zly.. mozna by poprostu dac taka opcje... kto chce to bedzie mial kolor, kto nie, to zostawia jak jest i bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falstaff Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja również jak najbardziej za, przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to będzie coś wprowadzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Czekam jeszcze na kilka opinii. Mnie osobiście tez pomysł się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi