Skuzi Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Nazwa Punkty Flota 3.606.047Budynki 6.670.464.515.620 Badania 3.380.948.925 Obrona 342.925.931.988 Razem 7.016.775.002.580 EKO: Dzienne: Metal 9.057.376.797.480 Kryształ 1.415.273.750.904 Deuter 2.618.929.744.056 Aktualnie konto na top13. Termin oddania nie jest znany. Jak każdy zastrzegam sobie prawo do nie przekazania konta. Aby nie było nie potrzebnego spamu: Konta nie oddam bo ktoś ma doświadczenie takie i takie, nie obchodzi mnie to. Piszcie swoje osobowości. @Edit: Racja ciężko to zrozumieć Przypomina to konkurs osobowości, kto ma najlepszą wg mnie ma konto Jesteś brany pod uwagę. @Edit2 po dwóch pustych w moich oczach wiadomościach pragnę zauważyć, że nie interesuje mnie kto jak gra. Może być mega lamą a wisi mi to. Szukam osoby z najfajniejszą osobowością, którą tutaj opisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GutenFarmer Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Dobra juz wiem sry. Ale może ja zacznę pierwszy . Mam 16 ( o ile Cie to interesuje -> wątpie -.^) - Dosyć Długo gram i Strasznie mi się nudzi (Mam Nadzieje Ze rozumiecie ->Długo na kompie siedzę Na ogam'ie tez .) Pan Podemną Się ładnie rozwinął Czas Skontrować. Wiec Mam Na imię Andrzej Mam 16 lat W Tym roku Bd Uczęszczał do Tech Inf w ********* xDInteresuje sie komputerami i wszystkim co się z tym wiąże oraz amatorsko mechanika.Co Do Muzyki -> Lubie Słuchać Rapu (Eminem 4ever) i popu ale Jeśli Coś mi wpadnie w ucho tez ogarniam .Co Do czasu wolnego -> niestety nie mam (siedzę na kompie all day xD) To Chyba na Tyle . Nie wiem Co Cie jeszcze interesuje bo jak napisałeś Żeby nie pisać o Doświadczeniu wiec się nie bd wypowiadał na ten temat . Dziekuję Za uwagę . Może rozwarzysz moją kandydature Jeśli nie nic nie szkodzi -.^ Pozdrawiam.^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Hmmm ... to i może ja się skuszę :](aktualnie poszukuję dobrego konta na u4 lecz propozycji zero . ) Nazywam się Tomek , mam 15 lat jestem pozytwnie zakręcony i nastawiony pozytywnie do życia. Jestem zdecydowanie opanowany i trzeba sie postarać żeby mnie wkurzyć . Interesuje się Informatyką oraz Mechaniką . Lubię wolne chwilę spędzać przy komputerze lub z przyjaciółmi.Muzyka jakiej słucham to Hip-Hop troche electro no i disco-polo ( ) Skuzi , nie wiem czy chodziło ci dokładnie o to co pisałem powyżej , lecz tak to zrozumiałem . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 chetnie przejme konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 hętnie przyjm konto napewno sie nie zmarnuje widać ty po ST i SJ na uni2 jak coą to proszę sie odezwać pozdrawiam Brasilas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamek Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 A więc i ja spróbuje:) Na imię mam Damian latek mam 19:D jestem wesoły i pogodny:D lubię sport aktualnie zdałem egzamin i skończyłem szkołę w zawodzie Kucharz:) jednocześnie jestem jeszcze członkiem Ochotniczej Straży Pożarnej. Gram bo lubię ponieważ gra to zabawa:) lubię pomagać innym;) osobiście nie wiem po co Ci to ale nawet spoko bo wreszcie nikt nie pisze daj mi ja jestem najlepszy gram w ogame od narodzin:d itp itd:D heheSzczerze mówiąc wątpię abyś mi oddał te konto ale trzeba próbować he skoro nei chcesz nic wiedzieć o doświadczeniu to lajcik nic nie wspominam an ten temat:D Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 11 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Skuzi moja krytyczna [ wzgl administracji] i nieco arogancka [wzgl niektórych graczy] osobowość znasz;) Wisi mi to czy dasz mi te konto czy nie ale napisze żeby nie było że sie nie starałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GutenFarmer Napisano 11 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Skuzi Kazal Przekazac Ze Konto Oddane Temat do Zamkniecia : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi