Guest Braus Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Być może mamy do czynienia ze starym błędem w kolejce budowania.Czas budowy nanitów na robotach 10lvl jest 27minut.Dwa poniższe zrzuty przedstawiają sytuację. Czas w budynkach jest 29minut, czyli nieprawidłowy, natomiast w podglądzie jest 31%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Pasek jest zapełniony w ok 30%, więc nie rozumiem o co chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skuzi Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Deusx czytaj całość Czas budowy nanitów na robotach 10lvl jest 27minut. A na screenie masz dłuższy czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Pisze w budynkach 27 minut, tj pod opisem tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skuzi Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Za LEONA trzeba od początku opisać błąd Czytając cały temat...Pierwsza linijka świadczy o tym, że LEON wynalazł problem ze starej kolejki budowania. Mianowicie polegał on na dłuższym czasie budowy budynków: Czas właściwy budowy budynku + czas poprzedniego budynku w kolejce. Więc 2x27 minut daje 54 minuty. LEON chciał przez to powiedzieć, że czas budowy nanitów się zdublował. Tylko coś tu nie tak bo 29 minut z kawałkiem z 54 minut to nie 30%. Jakiś bardziej skomplikowany ten błąd. Tak przy budowie budynków jest napisane 27 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Błąd jest w opisie budynku, bo kolejka jest już tak zrobiona, że wstawi dobry czas.Zapisałem to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Braus Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Pasek jest zapełniony w ok 30%, więc nie rozumiem o co chodzi. Właśnie o to chodzi.Pasek jest zapełniony w 30% a czas do ukończenia jest 29minut. Mimo, że podstawowy czas budowy nanitów (roboty 10lvl)to 27 minut. Dodam jeszcze, że screny były robione możliwie w tym samym czasie, z przesunięciem kilku sekund.Zrobiłem je gdy zauważyłem, że czas budowy nanitów na poziom 2 przekraczał 30 minut. Żeby było jasne. Budowa lvl 1 została ukończona. Zaczęło budować lvl 2 z czasem ukończenia ponad 30 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Rozumiem, dzięki, dodałem to do opisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts