Gość Braus Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2011 Być może mamy do czynienia ze starym błędem w kolejce budowania.Czas budowy nanitów na robotach 10lvl jest 27minut.Dwa poniższe zrzuty przedstawiają sytuację. Czas w budynkach jest 29minut, czyli nieprawidłowy, natomiast w podglądzie jest 31%.
deusx Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2011 Pasek jest zapełniony w ok 30%, więc nie rozumiem o co chodzi.
Skuzi Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2011 Deusx czytaj całość Czas budowy nanitów na robotach 10lvl jest 27minut. A na screenie masz dłuższy czas.
deusx Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2011 Pisze w budynkach 27 minut, tj pod opisem tak ?
Skuzi Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2011 Za LEONA trzeba od początku opisać błąd Czytając cały temat...Pierwsza linijka świadczy o tym, że LEON wynalazł problem ze starej kolejki budowania. Mianowicie polegał on na dłuższym czasie budowy budynków: Czas właściwy budowy budynku + czas poprzedniego budynku w kolejce. Więc 2x27 minut daje 54 minuty. LEON chciał przez to powiedzieć, że czas budowy nanitów się zdublował. Tylko coś tu nie tak bo 29 minut z kawałkiem z 54 minut to nie 30%. Jakiś bardziej skomplikowany ten błąd. Tak przy budowie budynków jest napisane 27 minut.
deusx Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2011 Błąd jest w opisie budynku, bo kolejka jest już tak zrobiona, że wstawi dobry czas.Zapisałem to.
Gość Braus Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2011 Pasek jest zapełniony w ok 30%, więc nie rozumiem o co chodzi. Właśnie o to chodzi.Pasek jest zapełniony w 30% a czas do ukończenia jest 29minut. Mimo, że podstawowy czas budowy nanitów (roboty 10lvl)to 27 minut. Dodam jeszcze, że screny były robione możliwie w tym samym czasie, z przesunięciem kilku sekund.Zrobiłem je gdy zauważyłem, że czas budowy nanitów na poziom 2 przekraczał 30 minut. Żeby było jasne. Budowa lvl 1 została ukończona. Zaczęło budować lvl 2 z czasem ukończenia ponad 30 minut.
Rekomendowane odpowiedzi