SKUN99 Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 wlaczylem dzisiaj kolejke 2 budynkow ok 20 wchodze o 22 a tu ani sorki ani budynkow co jest czy to jakis blad prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Takie błędy nie występują.Budynek sam z siebie nie może się anulować. Musiałeś pomylić posiadany lvl z budowanym albo planetę.. może sen? Nie ma opcji by się nie zbudowały.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKUN99 Napisano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 nio ale tak sie stalo nie ma ani sorki ani budynkow w razie czegozawsze sorka zostawala a tu ani sorki ani budynkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 8 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Przejrzyj wszystkie planety, myślę że gdzieś po prostu zgubiłeś budyneczki... nie słyszałem o jakichkolwiek bugach na nowej kolejce budowania, na starej kolejce a i owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 8 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Neriel nie pitol bo to się zdarza Też tak miałem nie dawno, napisz podanie o zwrot surki na ogamtest@gmail.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi