SKUN99 Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 wlaczylem dzisiaj kolejke 2 budynkow ok 20 wchodze o 22 a tu ani sorki ani budynkow co jest czy to jakis blad prosze o odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Takie błędy nie występują.Budynek sam z siebie nie może się anulować. Musiałeś pomylić posiadany lvl z budowanym albo planetę.. może sen? Nie ma opcji by się nie zbudowały.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKUN99 Posted July 8, 2011 Author Report Share Posted July 8, 2011 nio ale tak sie stalo nie ma ani sorki ani budynkow w razie czegozawsze sorka zostawala a tu ani sorki ani budynkow Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockHorn Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Przejrzyj wszystkie planety, myślę że gdzieś po prostu zgubiłeś budyneczki... nie słyszałem o jakichkolwiek bugach na nowej kolejce budowania, na starej kolejce a i owszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skuzi Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Neriel nie pitol bo to się zdarza Też tak miałem nie dawno, napisz podanie o zwrot surki na ogamtest@gmail.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts