Gość skobel Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 O odpowiedż proszę kogoś z administracji.Od 16go lipca, przez tydzień czasu będę sie logował do gry z innego IP (wracam do Polski).Czy dostane BANa?Jak to zgłosić?dodam, że następnego nr IP nie znampytam, bo przrczytałem : http://forum.ogam.online/?/topic/6312-ban-za-multizglosilem-przeciez/i zastanawiam sie jak to bedzie (nawet nie jestem pewien czy moj nie jest zmienny), tymbardziej, ze czasem w pracy mam dostep do neta..... ....a to juz inny adres ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 tamten ban co podałeś link jest za multikonto raczej nie będzie problemu ale czekaj na bardziej obeznanych niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 skobel, możesz bez obaw logować się z Polski, Afryki, Hongkongu.....skąd tylko chceszbardzo duża ilość graczy nie ma stałego IP lecz zmienne [na przykład ja ], to jakie mamy IP przypisane przy logowaniu nie ma najmniejszego znaczenia, więc graj spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GutenFarmer Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Tez mam Zmienne Bo Cisne na radiowce (Wies) .Ale co Poradze Jeszcze Techno nie Dojrzalo Zeby po wsi Kabla puszczac .;x Pozdrowienia ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Hej ale o co chodzi w tym temacie z 1 postu?Jak mam zmienne IP i zgłoszę grę z jednego IP to też mam bana bo będą logowania z różnych IP? Albo nie będę mógł logować się z innych miejsc?To chyba wypada dodać do regulaminu. Sith tam napisał, że nie ma powodu by uwierzyć w usprawiedliwienie ale moim zdaniem nie ma też powodu by nadać bana - jeśli są logowania z różnych IP to w którym miejscu tam jest multi? W takiej sytuacji będę miał multi z każdym kto zaloguje się w kafejce w której byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 to jest właśnie ból takich netów, ja swego czasu pracowałam na radiówce [praktycznie cała wiocha to był ten sam dostawca] , założyłam tu konto na u4 i po 20 minutach dostałam bana za Muti - na prawdę za niewinność :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 dziękuje dziękuje dziękujemożna już zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi