Skocz do zawartości

Zmiana adresu IP

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skobel
Napisano

O odpowiedż proszę kogoś z administracji.

Od 16go lipca, przez tydzień czasu będę sie logował do gry z innego IP (wracam do Polski).

Czy dostane BANa?

Jak to zgłosić?

dodam, że następnego nr IP nie znam

pytam, bo przrczytałem : http://forum.ogam.online/?/topic/6312-ban-za-multizglosilem-przeciez/

i zastanawiam sie jak to bedzie (nawet nie jestem pewien czy moj nie jest zmienny), tymbardziej, ze czasem w pracy mam dostep do neta..... ....a to juz inny adres .....

Napisano

tamten ban co podałeś link jest za multikonto

raczej nie będzie problemu ale czekaj na bardziej obeznanych niż ja

Napisano

skobel, możesz bez obaw logować się z Polski, Afryki, Hongkongu.....skąd tylko chcesz

bardzo duża ilość graczy nie ma stałego IP lecz zmienne [na przykład ja ;) ], to jakie mamy IP przypisane przy logowaniu nie ma najmniejszego znaczenia, więc graj spokojnie

Napisano

Hej ale o co chodzi w tym temacie z 1 postu?

Jak mam zmienne IP i zgłoszę grę z jednego IP to też mam bana bo będą logowania z różnych IP? Albo nie będę mógł logować się z innych miejsc?

To chyba wypada dodać do regulaminu.

Sith tam napisał, że nie ma powodu by uwierzyć w usprawiedliwienie ale moim zdaniem nie ma też powodu by nadać bana - jeśli są logowania z różnych IP to w którym miejscu tam jest multi? W takiej sytuacji będę miał multi z każdym kto zaloguje się w kafejce w której byłem :oO:

Napisano

to jest właśnie ból takich netów, ja swego czasu pracowałam na radiówce [praktycznie cała wiocha to był ten sam dostawca] , założyłam tu konto na u4 i po 20 minutach dostałam bana za Muti - na prawdę za niewinność :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.