Guest I_Will_Never_Forget Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Witam,Chciałem zainstalować skina offline.Ściągnąłem skina w ustawieniach wkleiłem ścieżke która wygląda następująco :file:///F:/EpicNew/ Folder ze skinem nazywa się EpicNew i jest na dysku F więc powinno działac.Przeglądarka to mozilla 5.0 Jakieś pomysły ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
browar Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 mam ten sam problem nie działa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Ustawienia mogą nie obsługiwać skinu offline, nigdzie nie pisałem dodatkowej opcji, lecz powinno to działać samo z siebie, bo jest podana ścieżka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Obsługują - ja mam swój i działa bezproblemowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Neriel, to podaj jaka przeglądarka i jaki adres masz tam wpisany dla innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Przed adresem wpisujemyfile:///U mniefile:///E:/EpicNew/ Ja mam Mozillę v3.6.18 PL (nowy wygląd mi nie przypadł do gustu chociaż kiepski nie jest, a i podobno kilka funkcji zabrali) Do pobrania chociażby tuhttp://www.programyp...ogram,2593.html Jednak IWNF pisał mi, że ma również Mozillę (pewnie inną wersję) i taki sam adres, a nadal nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest I_Will_Never_Forget Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 deusx potwierdzam.Sprawdzalem na operze, teraz zainstalowalem specjalnie dla ogam Mozille w najnowszej wersji i juz z Nerielem to wałkowaliśmy sporo czasu i nic nie wymyśliliśmy.Nie chce mi się za bardzo ściągać starszej wersji i sprawdzać czy na niej zadziała.Może ktoś się skusi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
browar Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Przed adresem wpisujemyfile:///U mniefile:///E:/EpicNew/ Ja mam Mozillę v3.6.18 PL (nowy wygląd mi nie przypadł do gustu chociaż kiepski nie jest, a i podobno kilka funkcji zabrali) Do pobrania chociażby tuhttp://www.programyp...ogram,2593.html Jednak IWNF pisał mi, że ma również Mozillę (pewnie inną wersję) i taki sam adres, a nadal nie działa. Mam te sama wersje FF co Ty , a nie działa ;/ w moim wypadku file:///C:/EpicBlue/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 No to... może coś stąd pomoże http://board.ogame.pl/board787-gra-i-komunikacja/board70-gra/board71-zadawanie-pyta/971125-skin-z-dysku-problem-z-adowaniem/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Braus Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Instalacja skinów off-line(z dysku) dla FirefoxFirefox dla bezpieczeństwa nie zezwala na pobieranie elementów stron z dysku, dlatego musimy zmienić ustawienia przeglądarki. W tym celu zainstaluj dodatkowe rozszerzenie ChromEdit Plus. Gdy to zrobisz w menu Narzędzia przejdź do ChromEdit Plus i dalej ChromEdit. W zakładce "user.js" skopiuj poniższy tekst: user_pref("security.checkloaduri", false);user_pref("capability.policy.default.checkloaduri.enabled", "allAccess"); Nie wprowadzaj żadnych zmian sposób działa dla wszystkich uniwersów.W ustawieniach gry wpisz ścieżkę do folderu podobnie jak w przypadku Internet Explorer. spieriz and Neriel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest I_Will_Never_Forget Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Leon masz u mnie piwo Działa Sam czytałem to na stronie ogame.bajo ale nie pomyślałem żeby się w to bawic .Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts