Gość I_Will_Never_Forget Napisano 6 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam,Chciałem zainstalować skina offline.Ściągnąłem skina w ustawieniach wkleiłem ścieżke która wygląda następująco :file:///F:/EpicNew/ Folder ze skinem nazywa się EpicNew i jest na dysku F więc powinno działac.Przeglądarka to mozilla 5.0 Jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 6 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 mam ten sam problem nie działa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ustawienia mogą nie obsługiwać skinu offline, nigdzie nie pisałem dodatkowej opcji, lecz powinno to działać samo z siebie, bo jest podana ścieżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 6 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Obsługują - ja mam swój i działa bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Neriel, to podaj jaka przeglądarka i jaki adres masz tam wpisany dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Przed adresem wpisujemyfile:///U mniefile:///E:/EpicNew/ Ja mam Mozillę v3.6.18 PL (nowy wygląd mi nie przypadł do gustu chociaż kiepski nie jest, a i podobno kilka funkcji zabrali) Do pobrania chociażby tuhttp://www.programyp...ogram,2593.html Jednak IWNF pisał mi, że ma również Mozillę (pewnie inną wersję) i taki sam adres, a nadal nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 7 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 deusx potwierdzam.Sprawdzalem na operze, teraz zainstalowalem specjalnie dla ogam Mozille w najnowszej wersji i juz z Nerielem to wałkowaliśmy sporo czasu i nic nie wymyśliliśmy.Nie chce mi się za bardzo ściągać starszej wersji i sprawdzać czy na niej zadziała.Może ktoś się skusi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 8 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Przed adresem wpisujemyfile:///U mniefile:///E:/EpicNew/ Ja mam Mozillę v3.6.18 PL (nowy wygląd mi nie przypadł do gustu chociaż kiepski nie jest, a i podobno kilka funkcji zabrali) Do pobrania chociażby tuhttp://www.programyp...ogram,2593.html Jednak IWNF pisał mi, że ma również Mozillę (pewnie inną wersję) i taki sam adres, a nadal nie działa. Mam te sama wersje FF co Ty , a nie działa ;/ w moim wypadku file:///C:/EpicBlue/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No to... może coś stąd pomoże http://board.ogame.pl/board787-gra-i-komunikacja/board70-gra/board71-zadawanie-pyta/971125-skin-z-dysku-problem-z-adowaniem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 8 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Instalacja skinów off-line(z dysku) dla FirefoxFirefox dla bezpieczeństwa nie zezwala na pobieranie elementów stron z dysku, dlatego musimy zmienić ustawienia przeglądarki. W tym celu zainstaluj dodatkowe rozszerzenie ChromEdit Plus. Gdy to zrobisz w menu Narzędzia przejdź do ChromEdit Plus i dalej ChromEdit. W zakładce "user.js" skopiuj poniższy tekst: user_pref("security.checkloaduri", false);user_pref("capability.policy.default.checkloaduri.enabled", "allAccess"); Nie wprowadzaj żadnych zmian sposób działa dla wszystkich uniwersów.W ustawieniach gry wpisz ścieżkę do folderu podobnie jak w przypadku Internet Explorer. Neriel i spieriz dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 8 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Leon masz u mnie piwo Działa Sam czytałem to na stronie ogame.bajo ale nie pomyślałem żeby się w to bawic .Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi