spedrider Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam wpadłem na pomysł iż w podglądzie mógłaby znajdować sie sygnatura ze statystykami z gotowym linkiem do wklejenia np:forum(inne) lub inna gra np jakaś strzelanka. Zalety: -Gracze mogą się pochwalić statami-Reklama gry oczywiście byłby to odnośnik do strony ogam.online a wizualnie banner ze statystykami-Innowacja bo mało co gier takie coś posiada Ewentualnie do tego jeszcze taki banner http://userbars.freehostia.com/templates.php?isImage=true&txt=Proud%20Lajt%20Brigade%20Member&background=pictures/3.png tylko z napisem ogam.online User coś na tej zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 pomysl dobry moze wejdzie hmmm za rok albo wogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spedrider Napisano 2 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Czemu podchodzisz tak negatywnie do pomysłu co to za problem wstawić obraz podłączyć go do bazy danych żeby generował staty dla właściwego gracza to coś podobnego do poleconych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 No to poczekajmy na deusa.. raczej mu się spodoba, bo pomysł z pewnością zły nie jest, a reklama właściwie za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 I kolejna rzecz do ładowania Grasze eco w bank czy coś klikasz więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spedrider Napisano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Yy gluttin chodzi ci o to że będzie przeciąrzało serwer? Praktycznie o 1milisekunde prowadziłem prywatny serwer i wiem co i jak. P.S zależy też czy deus niektóre obrazy wstawia np na imageshacka(uwież mi są tacy) bo to przymula jak dobrze się skompresuje obraz to nawet nie będzie żadnej róznicy a takie coś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Do czego się przyda? Leczysz jakieś kompleksy robiąc tutaj top? nie bądź taki zaczepny jak granat...Temat dotyczy czegoś innego aniżeli kompleksy spedrider'a-NightGhoust- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spedrider Napisano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Może jesteś na 500 miejscu ale niektórzy dochodzili ciężka pracą do swojego miejsca.A to co bardziej interesuje administracje to REKLAMA gry a na pewno parę osób będzie chciało gdzieś wkleić swoją sygnature. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Uważam, że ciekawa grafika sygnatury mogłaby zachęcić graczy, którzy lubią ten gatunek.Trzeba tutaj Deusa ściągnąć. A co to userbara, o którym mowa w 1. poście, to przecież sami możecie sobie go zrobić. Ileż to roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spedrider Napisano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ja tylko podaje pomysł ja np nie mam czasu robić userbara ale skupmy się na sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Przypomnę sobie na dniach zasadę wyświetlania tekstu w grafice i pomysł będzie zrealizowany szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spedrider Napisano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ok liczę na oscara albo malinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 30 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Przypomnę sobie na dniach zasadę wyświetlania tekstu w grafice i pomysł będzie zrealizowany szybko. Czekamy harunia33 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misigo Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 No i chyba się nie doczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Doczekamy, ja się "doczekuje" ponad miesiąc na internet, dlatego stoi na razie w miejscu wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Deus ? <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 20 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 pomysl stoi juz prawie 3 miesiac ale nie badzmy zli na deusx pewnie ma duzo wazniejszych spraw na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Skrypt już mamy gotowy, rozmieszczenie też. Pozostała tylko porządna, ładna grafika i będziemy mogli się cieszyć sygnaturą z naszymi danymi. Nie będzie ich dużo, będzie:NICK [1.1.1]PunktyTOP i tyle, uważam, że więcej nie trzeba. Więc teraz to na prawdę kwestia jednego, dwóch dni. W ramach małej ciekawostki, tak to wyglądało na początku tworzenia:http://play.ogam.online/test/cache/ubanner/2479.jpg Ostatecznie baner będzie podobny, tylko większy i będą specjalnie stworzone miejsca pod nazwy, cyfry Skrypt został zrobiony tak, że nie będzie obciążał serwera, raz wczytany obraz będzie zapisany i nie będzie już pobierał danych z serwera, dopiero po podliczeniu statystyk zostanie usunięty i wczytany na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Deus może jeszcze dodasz do tej sygnatury takie dane jak Uni (dość ważne) i może sojusz ? To już tak dla kosmetyki . Można też (szczerze myślałem, że tak będzie wyglądało) wyświetlić wszystkie dane pkt dotyczące konta.Po prawej lub lewej stronie, w słupku wypisać pkt za poszczególne dziedziny (badania, flota, etc.). Wyglądałoby to troszkę fajniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ładniej ? same cyferki by były, będzie do dwóch dni jeszcze jeden ub, który będzie określał uniwersum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 A co innego miałoby tam być ? Uważam mimo wszystko, że byłoby to lepiej sprecyzowane niż to, co jest obecnie.Ja to widziałem tak: http://i51.tinypic.com/2vkm2w2.png Sry za jakość, nie mam żadnego programu na lapku oprócz painta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 3 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Mi się wydaje, że uni styknie. Właśnie tego brakowało jak zerkałem na czyjąś sygnę. Deus chyba ma rację.. za dużo liczb oszpeci pół tła (są zbyt wielkie). Może ew. TOP same dodać ale liczby pochłoną za dużo miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 3 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie uważam, żeby liczby pochłonęły dużo miejsca. Można zmniejszyć czcionkę. Na pierwszy rzut oka będzie elementem sygnatury, kto będzie chciał to się przyjrzy i zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 3 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Te liczby i tak komuś spoza "ogamu" nic nie mówią.A chyba po to były tworzone sygnatury, żeby się nimi "chwalić na zewnątrz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Uni dodam na wszystkich sygnaturach, jeszcze dzisiaj będzie można wybrać z pośród 3 Tych punktów za dużo by było, musiałaby być większa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi