Skuzi Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Proszę o wyrażenie swojego zdania. Propozycją jest dodanie do zadań opcji "pomiń zadanie" / koszt 50 dodatków. Pomijając pewne zadania, tracimy możliwość ich wykonania w czasie późniejszym i jednocześnie tracimy "profity" za wykonanie tego zadania. Temat na prośbę LEONA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Jestem jak najbardziej ZA wdrążeniem takiej funkcji ALE za koszt mniejszy np. 10 dodatków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Obecnie można pominąć zadanie z tą kolonią 462 pola. Reszta zadań jest raczej do przejścia, więc nie wiem czy jest konieczność wprowadzania takiej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Również jestem przeciwny wprowadzeni tej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts