Plus&Minus Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana. [L51] Legion 501 vs |L-P| |LEGIONY POTĘPIONYCH| 2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają : [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste. Żaden sojusz trzeci nie może dołączyć do tej wojny. Jest to zabawa wyłącznie i jedynie miedzy tymi dwoma sojuszami. 3.System liczenia: - procentowy 4.Warunki zakończenia wojny: 25.06.2011 (Godzina : 24:00) - 18.07.2011 (godzina 22:00) bądź uzyskanie 15.000.000.000 %5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny. Minimalne RW od 5.000.000 % 6. Powód wypowiedzenia wojny. a) Odniesienie do naszego pkt regulaminu sojuszu : Cytatc). Ze względów rozwojowych Rada Sojuszu ma prawo, przynajmniej raz w roku, podjąć decyzję o uczestnictwie sojuszu w wojnie. b) Sojusz LEGION POTĘPIONYCH starał się rekrutować graczy z LEGION 501 c) BO LEGION moze byc tylko jeden na uni2 d) Chcemy zaszaleć w wakacje 7. Opcje dodatkowe - Gracze usunięci od startu z wojny są traktowani nadal jako członkowie sojuszy - Gracze którzy dołączą do sojuszu biorącego udział w wojnie nie biorą w konflikcie udziałua) RW gracza AGRESORA które miesci się w progu % nie zalicza się do wojnyb) RW gracza OBROŃCY który przegrał a dla atakującego RW miesci się w progu % nie zalicza się do wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 L51 powodzenia i latajcie za mnie też Mam nadzieje że mój sojusz wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Odrazu mówie spamujemy tutaj : http://forum.ogam.online/?/topic/6099-l51-vs-l-p/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 L-P to zaledwie 3 osoby, z czego jedna jest na urlopie (swoją drogą to chyba multi założyciela, nie wnikam jak to tam jest).Jaki sens ma wojna ? Oni praktycznie floty nie mają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Fajna zabawa a taki ma sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 właśnie u nas nikt floty nie posiada jedynie troche ja a powodem tak naprawde jest to że Liqidator wczoraj zlamił jak nie wiem co i teraz wojne wypowiadają zeby pokazać honor ale to pojęcie jest niestety dla nich obce..... oczywiście wojny nie przyjmuje nikogo nie rekrutuje bo mam w du*** za przeproszeniem takich graczy jak Liqidator czy brasilas którzy nie umieją floty uchować a w dodatku nie wiem jak u was ale kiedyś u mnie w sojuszu byli kretami słynnego gracza donnbambos..... a tworząc ten sojusz w du*** miałem wasz i w to samo możecie mnie pocałować każdy ma swoje prawa i każdy może robić co mu sie podoba i zakładać jakie sojusze chce nie wy tu rządzicie i nie od was to zależy narty jak chcecie wojenki to nauczcie posługiwać sie flotą brasilasa i liqidatora potem pogadamy a ja sam nie zamierzam walczyć WOJNY NIE PRZYJMUJE!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Regulaminu wojen nie znasz chłopcze Wojny nie można odrzucić Wysokich lotów. PS widzę ze wyobraźnia nadal bardzo dobrze ci funkcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Co z tego, że nie można jej odrzucić, skoro ja jej nie akceptuje ?Wojna nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 26 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Dzięki KICHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 I znowu takiemu nobowi jak fafalek ktos ratuje !@#$. Po prostu masz farta ale jeszcze przyjdzie na ciebie pora Wojna oddana walkowerem. Temat można zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi