MrWhite Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Witam, Jeżeli jest taka możliwość i nie jest to uciążliwe to proszę o dodanie opcji kasuj widoczne wiadomości, jest to dość przydatne jeśli chcemy przekopać np. 700 skanów w poszukiwaniu tego 620 który nas interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 To masz opcję "Usuń niezaznaczone" usuwa tylko te widoczne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Czy opcja usuń niezaznaczone wiadomości właśnie tak nie działa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWhite Posted June 22, 2011 Author Report Share Posted June 22, 2011 Czy opcja usuń niezaznaczone wiadomości właśnie tak nie działa ? Faktycznie, myślałem ze usunie wszystkie wiadomości z danego działu, nie przyglądałem się wcześniej jak ona działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nyczu99 Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Z przykrością muszę napisać że opcja usuń wiadomości niezaznaczone nie działa do końca poprawnie albowiem usuwa tylko 5 wiadomości z tzw. 1 strony skanów. Ja bym radził wprowadzić zaznacz wszystkie wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 To coś Ci się pochrzaniło, bo mi jeszcze kilka dni temu usuwało całą stronę prawidłowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts