MrWhite Napisano 22 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam, Jeżeli jest taka możliwość i nie jest to uciążliwe to proszę o dodanie opcji kasuj widoczne wiadomości, jest to dość przydatne jeśli chcemy przekopać np. 700 skanów w poszukiwaniu tego 620 który nas interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 22 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 To masz opcję "Usuń niezaznaczone" usuwa tylko te widoczne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Czy opcja usuń niezaznaczone wiadomości właśnie tak nie działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Czy opcja usuń niezaznaczone wiadomości właśnie tak nie działa ? Faktycznie, myślałem ze usunie wszystkie wiadomości z danego działu, nie przyglądałem się wcześniej jak ona działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 22 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Z przykrością muszę napisać że opcja usuń wiadomości niezaznaczone nie działa do końca poprawnie albowiem usuwa tylko 5 wiadomości z tzw. 1 strony skanów. Ja bym radził wprowadzić zaznacz wszystkie wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 22 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 To coś Ci się pochrzaniło, bo mi jeszcze kilka dni temu usuwało całą stronę prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi