kacper1 Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Siema pisze bo niewiem czy to błąd czy admin zmieniła zatem zmiejszyła sie kolejka budowania tylko do 3 budowli a było jeszcze dziś 5 prosze o wyjaśnienie pozdrawiam kacper1 uni 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Na uni 4 też tak jest .Jeśli to była zmiana przez admina to dziękuję za wcześniejszą informację ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Kolejka została zmniejszona do 3.Moim zdaniem nie jest to rzecz tak ważna, aby o niej pisać. Co innego, żeby kolejkę w ogóle wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ale dlaczego została zmniejszona automatycznie wydłuża sie czas siedzenia przy grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Pewnie dlatego żeby była kupowana kolejka za dodatki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Dobrze, że pomysł został skonsultowany z graczami i dostaliśmy wcześniej informacje o tej zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaTenshi Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Hmmmm, a gdzie temat o tych konsultacjach i zapowiedź zmiany kolejki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 To była ironia z mojej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klusek Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Deus zmień na kolejkę na 5 budynków, a za dodatki zrób większą kolejkę... np do 10 a nie utrudniasz życie graczom bez kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GregoryHouse Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 mnie też dopadło zdziwienie chce postawić 5 kopalni a tu du** nic nie postawie bo ktoś mądry zmniejszył kolejkę do 3 budowliZamiast ułatwiać grę i umilać robisz ją nudniejszą i gorszą więc nie zdziw się jak zaczniesz tracić graczy i nikt nie będzie na to .... łożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaTenshi Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Kolejka została zmniejszona do 3.Moim zdaniem nie jest to rzecz tak ważna, aby o niej pisać. Co innego, żeby kolejkę w ogóle wyłączyć. Wybacz krytykę ale: Grałem już na paru prywatnych serwerach ogame. Każdy z nich upadał ponieważ admini zaczęli olewać graczy i sami wprowadzali coś, co "dla nich" było mało ważne albo dobre ale dla reszty graczy się to nie podobało. Dodatkowo nie konsultowali tego z community, robili wszystko na własną rękę. Aktualnie zmniejszenie kolejki budowania z 5 budynków do 3 utrudniasz życie ludziom i zmuszasz ich do "częstszego" siedzenia przed kompem i klikania w napis "buduj". Lepszym ułatwieniem byłoby dodanie kolejki badań za dodatki czy coś w tym stylu. Dalej, pewne decyzje jak zmiana kolejki budowania powinna być choć skonsultowana z community ponieważ nie wiesz jak na to zareagują ludzie którzy tu grają. Rozumiem że to Twoja gra ale co niektórzy zostawiają Ci real money za pewne "pomoce". Ja zmniejszenie tej kolejki potraktowałem jako lekkie "przymuszenie": - Kup kolejkę za dodatki albo męcz się z 3, siedź i klikaj. Raz już przegiąłeś ze sklepem dodając surowce i flotę. Ludzie wyraźnie w ankiecie dali znać, że czegoś takiego nie chcą a mimo to idziesz dalej w stronę popsucia funu jaki miało sprawiać nowe Uni. To co wyżej powiedziałem to moje zdanie na temat aktualnego postępu, żadne oskarżenia czy flame. Ot, tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Postępowanie Deusx w ostatnich dniach można łatwo wytłumaczyć... gra musi wreszcie zacząć na siebie zarabiać... czy to takie dziwne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Wielki Deusx nie wiedział zapewne jak uniknąć nowego błędu w grze, dlatego kolejka pewnie wygląda tak a nie inaczej. Nie ma co go winić że poszedł na skróty, przynajmniej błąd zlikwidowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 w sumie na późniejszym etapie gry kolejka budowania nie ma aż takiego znaczenia:)) więc nie wiem o co ta zadyma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Wielki Deusx nie wiedział zapewne jak uniknąć nowego błędu w grze, dlatego kolejka pewnie wygląda tak a nie inaczej. Nie ma co go winić że poszedł na skróty, przynajmniej błąd zlikwidowany. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi