emieczek Napisano 19 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witam mam kilka pytań dotyczących regulaminujuż wyjaśniam o co konkretnie mi chodzi "2.3. W przypadku, gdy wielu użytkowników ma dostęp do wielu komputerów połączonych ze sobą (posiadają jedno IP zewnętrzne) możliwe jest zalogowanie wszystkich użytkowników jednocześnie (zachowując zasadę, że każdy się zaloguje na osobnym komputerze)." -- mamy to samo ip internetu (router, osiedlowe, każdy ma swój komputer) "2.4. Zgłoszona gra z jednego IP zabrania:-Bycia wszystkich zgłoszonych w tym samym sojuszu-Jakichkolwiek pożyczek-Transportu surowców-ACS oraz łącznej obrony" **** czy jeśli mamy wspólne ip internetu (router) nie możemy korzystać z poniższych opcji? -ACS oraz łącznej obrony-Wypożyczanie Recyklerów-Ataki organizowane pomiędzy dwoma graczami w celu zniszczenia floty jednego z nich i utworzenia księżyca (tzw. Moonmaking)-Zatrzymywanie floty u kolegi z tego co wyczytałem z regulaminu zrozumiałem iż nie jest to możliwe, tak tylko chce się upewnić zęby nie było mekeke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 19 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 z punktu 2.4 należy nie przejmować się tylko ''zakazem wspólnego Sojuszu'' - to JEST DOZWOLONE [punkt ten nie został jeszcze wykreślony ale jest dopuszczalne bycie w jednym Sojuszu od czasu zniesienia Banku Sojuszowego] reszta tak jak jest wymieniona jest ZABRONIONA - krótko mówiąc całkowity zakaz kontaktu flot pomiędzy kontami [ataki, obrona, próby moonowe, transport surki, ACS] Gra na jednym IP powinna być zgłoszona, jeśli tego nie zrobicie a SGO na unii to wyłapie to poleci ban....jeśli zaś zgłosicie grę a nie będziecie przestrzegali zasad gry z jednego IP to też poleci ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 19 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 To jaki ma sens bycie w jednym sojuszu skoro nie mogę podstawić floty by uratowac kolegę? Więc ten punkt jak najbardziej może zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 To jaki ma sens bycie w jednym sojuszu skoro nie mogę podstawić floty by uratowac kolegę? Więc ten punkt jak najbardziej może zostać. Możesz sobie sweet pm'ki wysyłać i próbować topować w rankingu, taki to sens. Zbojnik+ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 15 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Po co odswiezasz temat z przed miesiaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Po co odswiezasz temat z przed miesiaca? A po co zadajesz głupkowate pytania? Dopóki temat nie jest zamknięty mogę się w nim udzielać, więc jeśli łaska, nie wtykaj nosa [ps: przydała by się opcja wygaszania postów] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi