GregoryHouse Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Siemka mam pyt. jak pobije rekord mam na myśli stację księżycową która w rekordach jest na 18 lvl ja niedługo za miesiąc będę budował na 19. Czy za to coś dostanę oraz jak to zgłosić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEROS Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Nic za to nie dostaniesz. A jak pobijesz rekord to automatycznie będzie widniał twój nick w rekordach po aktualizacji o 6 rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Nic za to nie dostaniesz.A zgłaszać tego nigdzie nie musisz. Każdego dnia rekordy przeliczają się automatycznie. Jeżeli pobijesz obecny rekord - przy podliczeniu po prostu się w tej tabeli znajdziesz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Znalezienie się w rekordach jest w pewnych sensie dla nas nagrodą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts