Turi Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Jest zabawa zgłaszają się do niej gracze. Każdy podaje całą swoją flote. Następuje wybranie grup przez organizatorów, tak by grupy były jak najbardziej zbliżone do siebie flotą. Od konkretnego % RW jest wrzucane na forum i dodaje się ten % do wszystkich procentów grupy. Grupa, która ma ich najwięcej wygrywa. - Przynajmniej tak to wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raidy Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 hmm.. Nie daloby to nic wiecje jak informacje z której grupy wiekowej są najlepsi gracze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisLG Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 jak chcesz kogoś przyciągnąć to rozwiń to trochę...Np. ja wiem o co Ci chodzi ale nie wszyscy muszą wiedzieć.ogólnie jestem na tak ale wstrzymam się jeszcze z głosem w ankiecie...poczekam co myślą inni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 Grupy wiekowe powiedźmy 1 Grupa do 18 lat2 Grupa od 18 do 233 Grupa od 23 do 274 Grupa od 27 do 355 Grupa powyżej 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisLG Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 jak wroce z roboty to napisze to ladniej w skrucie bo fajny pomysl.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 Wyślij mi na pw a dodam to do głównego tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Widzę regulamin (zasady) a nie widzę podstawowej rzeczy, opisu zabawy ! Czy przypadkiem nie jest to prawie to samo, co Zabawa z złomowanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 jak wroce z roboty to napisze to ladniej w skrucie bo fajny pomysl.... Niee może lepiej ktoś inny niech się tym zajmie xD Ja też nic tutaj nie rozumiem. To wygląda jak regulamin - długi, nudny i nie chce się czytać ^^'Trzeba to jakoś streścić, bo przecież gdybym podał regulamin z losowej stronki to ciężko będzie zgadnąć co to za strona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 dla mnie to wygląda nawet nie jak Regulamin zabawy ale jak FAQ......a zasad gry i na czym ma polegać - ZERO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skuzi Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 W przeciwieństwie do Was ja coś z tego wywnioskowałem. Może dlatego, że chyba jedyny to przeczytałem w całości. Jest zabawa zgłaszają się do niej gracze. Każdy podaje całą swoją flote. Następuje wybranie grup przez organizatorów, tak by grupy były jak najbardziej zbliżone do siebie flotą. Od konkretnego % RW jest wrzucane na forum i dodaje się ten % do wszystkich procentów grupy. Grupa, która ma ich najwięcej wygrywa. - Przynajmniej tak to wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 Skuzi już napisał info o zabawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotras32 Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Grupy wiekowe powiedźmy 1 Grupa do 18 lat2 Grupa od 18 do 233 Grupa od 23 do 274 Grupa od 27 do 355 Grupa powyżej 35 Mam 23 lata, byłbym w grupie 2 czy 3 ? Chyba poinno być "do 18" 19-23 , 24-27 , 28-35 , 36+ Tak się miałem ochotę czepnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluelord Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 z tego co wiem to ty wybierasz w której grupie chchesz być wtedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
browar Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 małe ale... mogę kisić surkę w banku i mieć 1kk GS przydzielicie mnie do silniejszej grupy (bo w kazdej grupie muszą być silni i słabi by to miało sens) Po przyjęciu wyplacam sure z banku stawiam 20kk GS i wale wszystkich jak leci z innej grupy. unikając mocniejszych którzy są w mojej grupie:) Chyba ze w trakcie zabawy nie wolno budować floty:) ale to nie miało by sensu. Zakaz demontarzu floty pod groźbą dyskwalifikacji chyba najlepszym wyjściem z sytuacji. jedni nabudują zdemontują znów nabudują... a i Ci co chca postawic flote zeby cos stracic 2 razy sie zastanowia nim zbudują by potem zdemontować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 Mam 23 lata, byłbym w grupie 2 czy 3 ? Chyba poinno być "do 18" 19-23 , 24-27 , 28-35 , 36+ Tak się miałem ochotę czepnąć ok takie grupy wiekowe pasują i to co powiedział mój przedmówca to się zgodzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razjel Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 turi napisz to jeszcze raz na spokojnie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts