Cichy_az Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Jest mały błąd odnoście administracji sojuszu.Kolega założył sojusz i dał mi wszystkie prawa oprócz usuwania sojuszu wszystko byłoby pięknie tylko nie mogę ustawiać rang sojusznikom gdy klikam sojusz-administracja członkami to w opcjach powinno być zmień rangę i wyrzuć z sojuszu tych 2 rzeczy nie mam tabelka z opcjami jest pusta nie ma żadnej ikonki.i żeby nie było używam najnowszej Mozilli więc to nie wina przeglądarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nyczu99 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Potwierdzam - Cichy ma wszystko prócz rozwiązania soja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Ja może od siebie dodam jedynie tyle, że błąd występuje zapewne na każdym Uni. Męczyłem się z tym jakiś rok temu i olałem sprawę. Deus pisał, że zabierze się za sojusze, ale ... jest to raczej odległa przyszłość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Odległa, bo są aktualnie mamy ważniejsze rzeczy, niestety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts