Cichy_az Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Jest mały błąd odnoście administracji sojuszu.Kolega założył sojusz i dał mi wszystkie prawa oprócz usuwania sojuszu wszystko byłoby pięknie tylko nie mogę ustawiać rang sojusznikom gdy klikam sojusz-administracja członkami to w opcjach powinno być zmień rangę i wyrzuć z sojuszu tych 2 rzeczy nie mam tabelka z opcjami jest pusta nie ma żadnej ikonki.i żeby nie było używam najnowszej Mozilli więc to nie wina przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Potwierdzam - Cichy ma wszystko prócz rozwiązania soja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ja może od siebie dodam jedynie tyle, że błąd występuje zapewne na każdym Uni. Męczyłem się z tym jakiś rok temu i olałem sprawę. Deus pisał, że zabierze się za sojusze, ale ... jest to raczej odległa przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Odległa, bo są aktualnie mamy ważniejsze rzeczy, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi