Cichy_az Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2011 Jest mały błąd odnoście administracji sojuszu.Kolega założył sojusz i dał mi wszystkie prawa oprócz usuwania sojuszu wszystko byłoby pięknie tylko nie mogę ustawiać rang sojusznikom gdy klikam sojusz-administracja członkami to w opcjach powinno być zmień rangę i wyrzuć z sojuszu tych 2 rzeczy nie mam tabelka z opcjami jest pusta nie ma żadnej ikonki.i żeby nie było używam najnowszej Mozilli więc to nie wina przeglądarki.
Gość Nyczu99 Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2011 Potwierdzam - Cichy ma wszystko prócz rozwiązania soja.
Kicha Napisano 8 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Czerwca 2011 Ja może od siebie dodam jedynie tyle, że błąd występuje zapewne na każdym Uni. Męczyłem się z tym jakiś rok temu i olałem sprawę. Deus pisał, że zabierze się za sojusze, ale ... jest to raczej odległa przyszłość.
deusx Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwca 2011 Odległa, bo są aktualnie mamy ważniejsze rzeczy, niestety.
Rekomendowane odpowiedzi