M4cias Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2011 Witam, gram od 2 dni na U5. Zaczynam robić zadania... pierwsze, drugie... dziesiate... nagle strona stała się pusta. Mam poprostu 4 "zaczątki" kolumn i całość pusta. Relogowałem, odswiezałem strone, probowałem tysiąca innych rzeczy... dalej to samo. Poprostu nie moge wziąśc/oddać kolejnego zadania bo nie wyświetla mi zawartości tej strony.Pomocy.
MiG Napisano 7 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2011 albo wystarczy usunąć ciasteczka spróbuj ctrl + f5Jak dobrze pamiętam... @down Nic takiego nie sugerowałem,nie mam czasu na gre, jest ostatni tydzien na poprawe ocen i nie mam czasu ne gre na nowym u5 więc nie wiem czy wina leży po Twojej stronie czy może stronie serwera.
M4cias Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Czerwca 2011 wybacz, nie jestem idiotą. 3 lata tech inf. robia swoje.Wydaje mi sie ze to jest problem po stronie silnika a nie mojej : ) edit:probowalem na 3 roznych pc'tach i mac'u.rozne przegladarki.to samo.wyglada na to ze to w 100% wina silnika, albo jakis skrypt się posypał... prosiłbym o szybką pomoc, ponieważ z tego co widze to kolega który zaczał grac 2h temu ma podobny problem z tym że u niego laduje się tylko ramka. @ps.z tego co widzialem w zródle strony wyglada na to że dostęp do zawartosci "zadania" mam poprostu zablokowany: html { display: block; }
gadzina Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwca 2011 tak jak w ostatnim temacie o zadaniach tak samo mi zniknely prosil bym o naprawienie jesli jest to mozliwe moj nick to gadzina EDIT by Kicha: Nie widzę sensu w dublowaniu tematów. Łączę
gadzina Napisano 9 Czerwca 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwca 2011 mam jeszcze jedna prozbe jak sie da to zrubcie to jak najszybciej
Rekomendowane odpowiedzi