majucha Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 siemka mam problem wyslalem flote z k na k leciala kolo 11 h transportery dolecialy a 30kk bombowców poszlo sie dymac co ja mam zrobic to nie jest big ale to juz 3 raz i jest tak samo z budynkami i badaniami ej czy juz wyje.........jest na u4 bo wprowadzil U 5 i sie juz nie interere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Przeczytaj swój post jeszcze raz i powiedz mi, czy idzie coś z niego wywnioskować ? Wysłałeś fs'a i wróciła Ci tylko część floty ? To trochę dziwne.Wysyłasz fs'a i giną Ci budynki oraz cofają się badania ? To jeszcze dziwniejsze. Z badaniami nie ma chyba najmniejszych problemów.Z budynkami jest tylko jeden problem i dotyczy on kolejki budowania, a nie samych budynków - pracujemy nad tym.Co do floty -> http://forum.ogam.online/?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Gracz uważa, że wszystko mu ginie. Ja bym na twoim miejscu przestał grać i przede wszystkim wymyślać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nyczu99 Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Jako że 1 post niezrozumiały, a mowa o budynkach, jest mały problem z budynkami na moonie - jeżeli puszcza sie kolejkę 5 budynków np, 1,2,3,4 poziom fabryki robotów a 5 budynek to stacja księżycowa, i roboty sie zbudują, a stacja się sama anuluje. Jest to troszkę deprymujące. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Nyczu wiemy o tym błędzie. Nie dotyczy on jednak ani U4, ani tym bardziej znikania budynków . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts