faziee Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Otóż dziś zaatakował mnie gracz AgentB Wbijał sie przed moją flotą (2sekundy przed) - był to atak na moja planete gdzie ladowala flota Atak był o: Starcie flot z: 06-06-2011 17:44:30. a flota wylądowała 17:44:39.. Więc jakim cudem mógł mnie rozwalić zwłaszcza że nie opoznial swojej floty (tak mi pisal na pw) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsey Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Mi sie zdrzyl zupelnie podobny bląd napisz do deusx'a tylko ze mi wogule RW nie wygenerowalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Podawane czasy w raporcie i te, widoczne w podglądzie czy zakładce flota o czasie lądowania się różnią mimo zastosowania tych samych funkcji, jednak flota ląduje dokładnie o wyznaczonym czasie widocznym w podglądzie / zakładce flota, czas wiadomości jest lekko inny, błąd będzie załatany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts