faziee Napisano 6 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Otóż dziś zaatakował mnie gracz AgentB Wbijał sie przed moją flotą (2sekundy przed) - był to atak na moja planete gdzie ladowala flota Atak był o: Starcie flot z: 06-06-2011 17:44:30. a flota wylądowała 17:44:39.. Więc jakim cudem mógł mnie rozwalić zwłaszcza że nie opoznial swojej floty (tak mi pisal na pw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsey Napisano 6 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Mi sie zdrzyl zupelnie podobny bląd napisz do deusx'a tylko ze mi wogule RW nie wygenerowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Podawane czasy w raporcie i te, widoczne w podglądzie czy zakładce flota o czasie lądowania się różnią mimo zastosowania tych samych funkcji, jednak flota ląduje dokładnie o wyznaczonym czasie widocznym w podglądzie / zakładce flota, czas wiadomości jest lekko inny, błąd będzie załatany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi