browar Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Proszę nie traktować tego jako reklamy. Wiele osób grało na ogame.. pamiętacie wtyczkę do firefoxa?? Fox game? dodawała jedną ciekawą opcję (obok nazwy gracza w podglądzie pokazywało jego pozycję i nie trzeba było najeżdżać na nazwę żeby zobaczyc jego miejsce) Może i u nas można dodać taką opcję w podglądzie? Co o tym sądzicie prosze o głosy w ankiecie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Uważam, że jest to detal, który można w każdej chwili poprawić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
browar Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 jednak bardzo przydatny jak ktos farmi odrazu widac czy warto idlerka farmic:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Mogę jakiś screen do tego ? Nie korzystałem z fox'a na ogame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
browar Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 Ta wtyczka niestety już nie działa po tym jak ogame przeszło redesign postaram się sklecić mniej więcej jak to wyglądało może mało wyraźne ale wiadomo o co chodzi po nazwie gracza # i jego pozycja w rankingu http://img594.imageshack.us/img594/7065/wzrpodgldu.jpg Uploaded with ImageShack.us sorki ze malo wyrazne ale nie chce mi sie bawic widac? widac i wiadomo o co chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEROS Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Tu wystarczy najechać na nick i wiadomo jaki kto ma top. Bezsensu wprowadzać tą wtyczkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
browar Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 niemniej jednak chodzi tu o wygode Heros w pierwszym poscie masz napisane ze tak jest (tzn z chmurka) a ta opcja znacznie ulatwia skanowanie i farmienie idlerów pozatym poczekajmy co sadza gracze i komentujmy np po 100 głosach oddanych w ankiecie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEROS Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 ja jak farmie to skanuje wszystko po kolei nie patrzę na top Link to comment Share on other sites More sharing options...
23wachu Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Nardzo dobra opcja polecam Podczas mojej wieloletniej gry w ogame.pl bardzo przydatna ale na początku gry, później już każdy zna swoich sąsiadów Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Jest to możliwe do wprowadzenia jako opcja, poczekamy jeszcze na inne opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Braus Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 Pomysł bardzo dobry - szczególnie na unii nie wyczyszczonych z idlerów top 3000.Szczerze mówiąc na U4 odechciewa się farmienia, jak przeleci się pół gali (w dymkach) i z tego może 20 nadaje się na posłanie sondy. Więc albo ten pomysł wdrożyć, lub systematycznie czyścić z kont założonych na próbę i z ciekawości edit: Można jeszcze rozważyć pewną opcję związaną z "trwałością" konta. Potrzebny byłby do tego skrypt.Jeden dzień aktywnej gry - pozwala utrzymać konto 3 lub 4 dniMiesiąc aktywnej gry - konto jest aktywne 4 miesiące / itd. Po czasie - automatyczna kasacja konta. Tym sposobem pozbędziemy się z Unii kont "martwych"Co prawda i niektóre dobre farmy przepadna, ale coś za coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted May 31, 2011 Report Share Posted May 31, 2011 A tam.. po prostu raz na 2 miesiące oczyścić uni i powinno być dobrze..Z początku co miesiąc, bo oczyścimy raz, a za tydzień okaże się, że 200 kont przekroczyło próg 50 dni czy ile tam jest.. po 2 miesiącach zostaną już tylko nowe opuszczone konta i nie powinno być ich tak dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisLG Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Podbijam..bo to ciekawy pomysł. tez pamiętam ten dodatek i jest on naprawdę fajny.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
browar Posted June 28, 2011 Author Report Share Posted June 28, 2011 Jest to możliwe do wprowadzenia jako opcja, poczekamy jeszcze na inne opinie. po0nad 60% głosów na tak warto pomyśleć o dodaniu tej opcji drogi adminie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gluttony Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Ale wy sobie ułatwiacie grę Bank by fs nie trzeba robić, demontownia by nie musieć przetapiać floty, teraz i skanowanie wam przeszkadza TA GRA POLEGA NA SZUKANIU ZYSKU a nie dostaniu wszystkiego na złotej tacy... To może inaczej:Po najechaniu na gracza od razu niech się pokazuje informacja czy jest online czy offline, gdzie ma flotę, gdzie ma surkę i ile Wersja Hardcore: Wchodzisz na konto, robisz klik i automatycznie farmisz wszystko co się rusza Jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alphaz Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Jestem zdecydowanie na tak, bardzo pożyteczne.Trochę denerwuje jak przelatuje całą galaktyke i musze sprawdzac pozycje 500 razy :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Ale wy sobie ułatwiacie grę Bank by fs nie trzeba robić, demontownia by nie musieć przetapiać floty, teraz i skanowanie wam przeszkadza TA GRA POLEGA NA SZUKANIU ZYSKU a nie dostaniu wszystkiego na złotej tacy... To może inaczej:Po najechaniu na gracza od razu niech się pokazuje informacja czy jest online czy offline, gdzie ma flotę, gdzie ma surkę i ile Wersja Hardcore: Wchodzisz na konto, robisz klik i automatycznie farmisz wszystko co się rusza Jestem na nie Podzielam opinię, obecnie jak łatwo, nie ułatwiajmy sobie tego tak bardzo, poruszajmy trochę myszką aby się nam nie znudziło za szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts