xxxxxasax Napisano 19 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Zmiany w banku:1. jeśli surowce od wpłaty zostaną wypłacone w przeciągu 20 min odzyskujesz polowe prowizji. (działa tylko w tedy gdy w banku jest 0 i od rozpoczecia wplat minie max 20 min)2. Automatyczna wyplata z banku po 7 dniach trzymania tam surki. Po co? żeby ban nie służył za magazyn.3. Nie wiem czy juz tak jest wiec napisze, gdy jesteś atakowany nie możesz wpłacać i wypłacać surki z banku. punkt 1 pewnie nie przejdzie tak ze jak coś opisujcie 2 i 3 punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys55 Napisano 19 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 pierwszy pkt hmmm nie wiem <_>ale drugi nie przejdzie dostane za multi 30 dni i co chce wrócić do gry i nic nie mam ?a co do 3 pkt bez sensu bo mam prawo do obrony surowców i planet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxxxasax Napisano 19 Maja 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 pierwszy pkt hmmm nie wiem <_>ale drugi nie przejdzie dostane za multi 30 dni i co chce wrócić do gry i nic nie mam ?a co do 3 pkt bez sensu bo mam prawo do obrony surowców i planetjak dostaniesz multi na 30 dni to dobrze ci bedzie jak ci surke wykradna.masz prawo do obrony zrob sobie flote i przeslij surke jak nie zdarzysz to twoj problemtwoje argumenty sa bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 19 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Kolego, dopiero co twoj poprzedni pomysl dotyczacy banku legl w gruzach a ty znowu zaczynasz wydziwiac. Deusx chyba pisal(jak dobrze pamietam) ze zadnych zmian z bankiem juz nie bedzie. to po co te posty? Lepiej zeby programisci skupili sie na usprawnianiu gry (np. Pisanie panelu)a nie ciagle grzebanie w banku I ciekaw jestem czy bylbys szczesliwy jakbys dostal bana za oszustwo przy zakupie dodatkow, kasa przychodzi po 8 dni od bana i jestes bez surki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 19 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Wychodzi na to, że kolega bartoszkk1 pisze wątki a nie czyta odpowiedzi. Ostateczna decyzja na temat banku. Bank jest na OGam prawie od zawsze, kiedy zaczęła się poważna gra, limitu nigdy nie było, prowizje jedynie się zmieniały duża - mała - duża, uważam, że bank w obecnej formie jest do przyjęcia, nikomu nie przeszkadza, już ktoś to powiedział, nie zmusimy nikogo do latania. Jak komuś nie chce się grać, to ogranicza się do wejścia kilka razy dziennie i zbiórki surowców z planet, zamkniemy mu bank, to będzie ograniczał się do ładowania wszystkiego w obronę lub w ogóle przestanie grać. Nigdy nie dogodzimy wszystkim, jednym to pasuje innym nie, nie jest to żadna nowość dlatego dalszą spekulację na temat banku uważam za zamkniętą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tygrys55 Napisano 19 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 bartoszkk1 przestań się wydurniać ile tu grasz? znasz tą gre? jakie z twoich pomysłów idzie robić przekręty? deusx na to nie pozwoli więc pomyśl niż coś napiszesz bo mało chyba tu grasz i nie wiesz do czego są zdolni gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 19 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 3. Nie wiem czy już tak jest wiec napisze, gdy jesteś atakowany nie możesz wpłacać i wypłacać surki z banku. siadło ci na psyche ? a kiedy mam wypłacać i wpłacać surke jak jestem nieaktywny ? jak ty to sobie wyobrażasz >_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi