Skuzi Napisano 8 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana. [M_O_N] Ministerstwo_Obrony_Narodowej vs [TYSKIE] PIWOSZE 2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają : [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste. Kazdy sojusz moze dołączyc do tej wojny wystarczy napisac odpowiedz w tym poscie zawierajaca: -Tag oraz Nazwe sojuszu przystepujacego do wojny -Sojusz po ktorej staje stronie 3.System liczenia: - procentowy 4.Warunki zakończenia wojny: 13.05.2011 godzina - 00:00 - 31.05.2011 17:00 bądź uzyskanie 10.000.000.000 % 5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny. Minimalne RW od 50.000.000 % 6. Powód wypowiedzenia wojny. Sprawdzamy PRO-graczy Czekam na odpowiedź, PIWOSZE codziennie są na forum więc nie wysyłam im pw w grze. @Edit wiadomość wysłana do gracza kinio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 8 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 lepiej im wyślij powiadomienie również w grze Regulamin to regulamin Fajnie widzieć że jakaś wojna sie kroi i jeszcze pozwalają sie dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MANIO Napisano 9 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 skoro wojnę wypowiadają oszuści - to co na to regulamin ??????bo my [ PIWOSZE ] mamy w d... wojnę z oszustami :kłótnia: zawodsprzed bug using 09.05.2011 11:00:23 01.02.2014 11:00:23 deusx jak wróci kilka lat po EURO 2012 - to nam to wytłumaczy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 9 Maja 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 MANIO, no to ja jestem wyeliminowany, spełniłem rolę dyplomatyczną i wypowiedziałem wojnę. Masz jeszcze paru graczy z którymi możecie powojować. @Edit Pare dni pisania i zero sprzeciwu było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punk891 Napisano 9 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ale ja nie prosiłem o wypowiadanie wojny..... to sie odbyło bez mojej wiedzy i nic na ten temat mnie nie jest wiadomo....;/ więc prosze deusx o skasowanie tego tematu lub coś w tym rodzaju i wojna jest unieważniona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 10 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 unieważniona/oddaja walkowerem. Skuzi z tego co wiem byl jednym z przewodniczących w sojuszu (rada) i pod twoja nieobecność opiekował sie sojuszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi