Skuzi Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana. [M_O_N] Ministerstwo_Obrony_Narodowej vs [TYSKIE] PIWOSZE 2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają : [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste. Kazdy sojusz moze dołączyc do tej wojny wystarczy napisac odpowiedz w tym poscie zawierajaca: -Tag oraz Nazwe sojuszu przystepujacego do wojny -Sojusz po ktorej staje stronie 3.System liczenia: - procentowy 4.Warunki zakończenia wojny: 13.05.2011 godzina - 00:00 - 31.05.2011 17:00 bądź uzyskanie 10.000.000.000 % 5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny. Minimalne RW od 50.000.000 % 6. Powód wypowiedzenia wojny. Sprawdzamy PRO-graczy Czekam na odpowiedź, PIWOSZE codziennie są na forum więc nie wysyłam im pw w grze. @Edit wiadomość wysłana do gracza kinio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockHorn Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 lepiej im wyślij powiadomienie również w grze Regulamin to regulamin Fajnie widzieć że jakaś wojna sie kroi i jeszcze pozwalają sie dołączyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MANIO Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 skoro wojnę wypowiadają oszuści - to co na to regulamin ??????bo my [ PIWOSZE ] mamy w d... wojnę z oszustami :kłótnia: zawodsprzed bug using 09.05.2011 11:00:23 01.02.2014 11:00:23 deusx jak wróci kilka lat po EURO 2012 - to nam to wytłumaczy :lol2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skuzi Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 MANIO, no to ja jestem wyeliminowany, spełniłem rolę dyplomatyczną i wypowiedziałem wojnę. Masz jeszcze paru graczy z którymi możecie powojować. @Edit Pare dni pisania i zero sprzeciwu było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk891 Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Ale ja nie prosiłem o wypowiadanie wojny..... to sie odbyło bez mojej wiedzy i nic na ten temat mnie nie jest wiadomo....;/ więc prosze deusx o skasowanie tego tematu lub coś w tym rodzaju i wojna jest unieważniona.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plus&Minus Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 unieważniona/oddaja walkowerem. Skuzi z tego co wiem byl jednym z przewodniczących w sojuszu (rada) i pod twoja nieobecność opiekował sie sojuszem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts