Kicha Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 http://1.fwcdn.pl/po/31/22/473122/7338347.3.jpg?l=1289359737000 scenariusz: David Diamond, David Weissman (więcej...)premiera: 29 stycznia 2010 (Świat) 2010-01-29produkcja: USAgatunek: Komedia rom. Pewna pani kustosz z Nowego Jorku jest rozczarowana nieudanymi związkami i miłością. Dziewczyna wybiera się na wycieczkę do Rzymu, a na pamiątkę wakacji zabiera kilka monet ze słynnej fontanny miłości. Po powrocie do domu okazuje się, że nie za bardzo potrafi poradzić sobie z nieoczekiwanym nadmiarem zakochanych w niej konkurentów czekających u jej drzwi... Film miał już premierę w zeszłym roku, zabrałem się jednak do niego dopiero teraz.Zachęciły mnie zwiastuny, które sobie przypomniałem. Wyglądało to na naprawdę dobrą komedię i taką też było. Jedyny szkopuł jest taki, że większość śmiesznych scen została pokazana na zwiastunie. Mnie osobiście bardzo to zasmuciło, bo po co oglądać film, skoro niewiele mnie już w nim rozśmieszy. Co do tej drugiej części - romantycznej. To już nie ja powinienem osądzać. Historia może i ładne, aczkolwiek mnie za serce nie ścisnęła . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts