Guest Braus Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Błąd polega na tym: Leci do mnie flota 1.200 GS + kilka innych jednostek w ilości po około 100K. Na moonie mam podstawione 100K Aurory.Flota pada w 4 rundzie a ja mimo tego dostaję raport z niszczenia księżyca. Raport niszczenia ksiezyca: Szansa na zniszczenie moona: 0%Prawdopodobienstwo zestrzelenia GS: %Ksiezyc nie zostal zniszczony, flota wraca na planete. Jak widać nie ma w raporcie % na zniszczenie GS bo te padły w walce. Na zniszczenie moona jest 0% bo za mało gwiazd.Więc skąd raport z niszczenia?Jest generowany automatycznie? Jeśli tak, to należy to zmienić (do niszczenia nie doszło)Zwracam też uwagę na fragment raportu zaznaczony kolorem.Gdyby GŚ było więcej i osiągnęłyby % na niszczenie księżyc mógłby spaść HEROS podkreślam, że na zniszczenie jest 0% bo gwiazd było za mało (1.200 GŚ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEROS Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 Zawsze tak jest. Jak leci na ciebie lota z misją niszcz a ty się podstawisz to dostajesz dwa raporty, jeden z wali a drugi z niszczenia. W tym wypadku gś wszystkie padły wiec szansa na zniszczenie moona wynosi 0% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted May 2, 2011 Report Share Posted May 2, 2011 No ja tam problemu nie widzę. To tylko raport - nadal nie ma szans na utratę moona.. jedynie z logiką się to kłóci ale to szczegół Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts