Gość Braus Napisano 2 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Błąd polega na tym: Leci do mnie flota 1.200 GS + kilka innych jednostek w ilości po około 100K. Na moonie mam podstawione 100K Aurory.Flota pada w 4 rundzie a ja mimo tego dostaję raport z niszczenia księżyca. Raport niszczenia ksiezyca: Szansa na zniszczenie moona: 0%Prawdopodobienstwo zestrzelenia GS: %Ksiezyc nie zostal zniszczony, flota wraca na planete. Jak widać nie ma w raporcie % na zniszczenie GS bo te padły w walce. Na zniszczenie moona jest 0% bo za mało gwiazd.Więc skąd raport z niszczenia?Jest generowany automatycznie? Jeśli tak, to należy to zmienić (do niszczenia nie doszło)Zwracam też uwagę na fragment raportu zaznaczony kolorem.Gdyby GŚ było więcej i osiągnęłyby % na niszczenie księżyc mógłby spaść HEROS podkreślam, że na zniszczenie jest 0% bo gwiazd było za mało (1.200 GŚ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEROS Napisano 2 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Zawsze tak jest. Jak leci na ciebie lota z misją niszcz a ty się podstawisz to dostajesz dwa raporty, jeden z wali a drugi z niszczenia. W tym wypadku gś wszystkie padły wiec szansa na zniszczenie moona wynosi 0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 No ja tam problemu nie widzę. To tylko raport - nadal nie ma szans na utratę moona.. jedynie z logiką się to kłóci ale to szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi