Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakież było dzisiaj moje zdziwienie, kiedy z nie istotnych przyczyn postanowiłem anulować badanie, nie mam pretensji bo komunikat był ale jak to ja robie wszystko automatem i nie czytając komunikaty. Okazało się że cała surka (nie powiem że mała) przepadła?

CO to za szalony pomysł, kiedy go wprowadzono i dlaczego nic o tym nie wiem?:D

Napisano

Nie wiesz ponieważ wcześniej nie miałeś nieistotnych powodów by anulować badanie, wskutek czego nie mogłeś się spotkać taką sytuacją ;)

Pomysł był deusa nie mam pojęcia czemu ale jest.. od dawna :P

Napisano

Można to tłumaczyć logiką ;].

Wydałeś miliony na badania, nakazałeś ludziom nad nim pracować, opłaciłeś ich, metodę badania i ... nie masz skąd prosić o zwrot ponieważ to są rzeczy niematerialne :D.

Napisano

Czemu nie wiesz ? Wiesz, komunikat był, to że nie czytasz to jest ewidentnie twoja wina.

Czemu surowców nie zwraca ? Gdy był start uniwersum 4 paru uczciwych ludzi chciało uczciwie zacząć rozgrywkę, podsyłając ostatki znalezionych błędów, jeden występował w badaniach, więc natychmiastową reakcją była wgrana poprawka, która nie zwraca nic, a potem łatka na owy błąd i wynika to z tego, że musiałem zapomnieć ściągnąć łatkę pierwszą, która nie zwraca surowców. Zobaczę dokładniej badania, jak będzie wszystko ok to będą zwracać surowce.

Napisano

Można to tłumaczyć logiką ;].

Wydałeś miliony na badania, nakazałeś ludziom nad nim pracować, opłaciłeś ich, metodę badania i ... nie masz skąd prosić o zwrot ponieważ to są rzeczy niematerialne :D.

Ciągnąc dalej twoją logikę to po przywróceniu akiego badania po 2 miesiącach badanie powinno lecieć od momentuy na którym sie je anulowało, bo naukowcy robili zapiski z postępu badań itp:P

Nie będę mówił ile kosztuje badanie spalinówki na 35 level...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.