Kicha Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Ze względu na świąteczny klimat Wielkanocy team OGam przemawia ludzkim głosem (chociaż to chyba nie te święta ). Każda osoba, która napisze w tym temacie dostanie -1 do ostrzeżenia . Zachęcamy i życzymy wszystkim Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Umyj rano dobrze jajka,potem oba włóż do garnka.Włóż cebulę, szczyptę solii nie zważaj, że to boli.Tak robili po wsze czasy,nie ufarbuj se kiełbasy. Życzy Ruby -1-NightGhoust- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 To może ja zacznę. Nie tyle dla (-1) ale fajny wątek świąteczny może z tego być Więc z racji, że to moje pierwsze święta z Wami, chcę życzyć wszystkim - zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt. Niekoniecznie przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 By marzenia się spełniły, kury jaja poświęciły, tata nam dyngusa sprawił ksiądz nam święta błogosławił. Byśmy w święta byli razem jak nam na Wielkanoc każe. życzy MiG -1-NightGhoust- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Invictus Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 A Ja życzę Wam abyście te Święta spędzili tradycyjnie, po Polsku http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-507791/wyborowa-wodka-40-1l-Full.jpghttp://www.gieldakaliska.com.pl/files/ogorki_kiszone.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolfmeparole Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt teraz jestem ciekaw jak zrobisz żebym miał "-1" ostrzeżeń powodzenia +1-1-NightGhoust- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt dla spamerów -1-NightGhoust- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpasek12 Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt dla spamerów:P Wesołych Świąt od spamerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 24 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt od spamerów Kontynuując tradycję ... xD Wesołych Świąt od spamerów xD EDIT by Kicha: Rzutem na taśmę -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Dzień minął !Koniec promocji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi