harunia33 Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Co myślicie na temat pomysłu wprowadzenia przycisku, który dawałby możliwość zamieniania surki na wszystkich planetach naraz na dex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 dobry pomysł ale sporo roboty z tym będzie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 W handlarzu jest taka opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Co myślicie na temat pomysłu wprowadzenia przycisku, który dawałby możliwość zamieniania surki na wszystkich planetach naraz na dex? W handlarzu jest taka opcja Nie ma takiej opcji. Jest tylko do zamieniania z jednej planety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Fakt, nie ma takiej opcji ale polak powinien sobie poradzić Wpłacasz ze wszystkich planet, wypłacasz, idziesz do handlarza, wymieniasz i wpłacasz z powrotem do banku...Chyba dużego problemu z tym nie ma Chociaż przyznaje, że osoba bez wykupionej prowizji dużo straci na takim interesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Fakt, nie ma takiej opcji ale polak powinien sobie poradzić Wpłacasz ze wszystkich planet, wypłacasz, idziesz do handlarza, wymieniasz i wpłacasz z powrotem do banku...Chyba dużego problemu z tym nie ma Chociaż przyznaje, że osoba bez wykupionej prowizji dużo straci na takim interesie Właśnie o to chodzi bo przy dużych ilościach surki dużo się traci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A więc nie chodzi o samą zamianę.. tylko o prowizję... Tu nie ma problemu włączyć systemowy kalkulatormetal / 4 + krysia / 2 + deuter Albo w razie potrzeby wyciągasz surkę mniej więcej tyle ile trzeba i wtedy wymieniasz na jaki tam surowiec potrzebujesz - straty po wpłacie tego co zostanie powinny być mniejsze niż 1% harunia33 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nariel masz racje po prostu wystarczyłoby dopisać do banku, żeby prowizję za metal/4 kryche/2 i dex tak jak jest. Żeby prowizja za np 10bln metalu była taka sama jak za 2,5bln dexu. EDIT: Jeżeli coś pogmatwałem to mnie poprawcie. @DOWN Tak myślałem, że coś pokręciłem. Ale wracając do tego: mogłaby być taka opcja w handlarzu: zamień wszystkie surowce na deuter. Jest taka opcja na planecie, więc, żeby ją przerzucić na wszystkie planety na raz to nie duży problem (chociaż nie wiem nie jestem programistą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 5 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Żeby prowizja za np 10bln metalu była taka sama jak za 2,5bln dexu.Noi jest taka sama, od każdego surowca taki sam procent wyciąga. Niezależnie co wpłacisz i w jakiej ilości zawsze pobierze tak samo jak byś wpłacał samym metalem/kryształem/deuterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Nie będzie takiej opcji, troszkę trzeba poklikać bo gra nie może polegać na "zaloguj się""wpłać, od razu zamień mi na deu""wyślij mi flotę na fS" lub "wyślij na fajny cel". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi