harunia33 Napisano 2 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Taka skromna sugestia. Może jeżeli ktoś zostanie zbanowany to nie może być on usunięty z rankingu (statystykach)? Bo np. osoby zbanowane za bugusing widnieją nie wiem po co, a oscyluje to tak koło top200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 3 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 dobry pomysl ze strony haruna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 3 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Kiedyś już ten pomysł był poruszany, jednak na poruszaniu się skończyło Może tym razem sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Zbanowani nie będą już widnieli w rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dzięki. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raidy Napisano 22 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 kolejny pomyslusuncie ich z rekordow harunia33 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 23 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 chcesz by twoje zbanowane konto nie widniało w rekordach? Ale nie serio to też dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raidy Napisano 23 Maja 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 no nie chce bo latwiej bedzie mi je pobic nowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raidy Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Kolejny pomysł, mam nadzieje że tym razem nie odbije sie jak groch o ściane. Osoby z urlopem powyżej miesiąca / dwóch skasować z statystyk... No bo po co tam oni? niech beda to statystyki aktywnych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Osoby z urlopem niech widnieją w statystykach... Z rekordów ich usunięcie proste nie jest, bo dane są pobierane wyłącznie z planet, a na planetach nie jest zapisany, czy gracz ma urlop etc. Pomysł zapisałem, będzie zrealizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 deus, jeżeli powyżej miesiąca ktos ma urlop, też jestem za zniknięciem ze statystyk. krótsze urlopy są jak najbardziej zrozumiałem, więc niech one będą oczywiście widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Statystyki są sensem tej gry, gdyby nie opcja statystyki większość nie zaczęła by tutaj nawet gry, bo nie miała by ona sensu. Teraz nabiera, bo mam jakąś pozycję, jakieś miejsce, dążę do celu top 1. I jeżeli mam 50 miejsce, a chcę zrobić sobie miesięczną przerwę dlaczego mam zniknąć z rankingu ? Niech mój nick oglądają inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 spox, jak zawsze twoje zdanie musi być najważniejsze ps. nie obraź się (albo wlepiaj warna), tylko widać że dawno nie grałeś na ogame... tam 90% osób starych wyjadaczy nie patrzy w ogóle ile ma pkt, które ma miejsce w rankingu. grają dla kumpli a nie dla statów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie napisałem, że to najważniejsza opcja, najważniejsza jest zabawa. Zawsze można zrobić ankietę, lecz uważam, że ranking powinien być zawsze pełen (oprócz zbanowanych oczywiście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 deus, konta idlaków powyżej 30 dni standardowo sie kasują, tutaj to trwa w nieskończoność (chyba że robicie jakieś czyszczenie). więc po co się porównywać do kont, które de facto dawno powinny być wywalone z gry. a może być tak permanentne bany też kasować z galaktyk, gdy macie 101% pewności na bana... brakuje wolnych miejsc na 14 pozycjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 14 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ja mam takie pytanie odnośnie idlerów, bo zauważyłem ciekawą rzecz na niektórych w sąsiedztwie. W jaki sposób na koncie iI może się odbudować flota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi