Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taka skromna sugestia. Może jeżeli ktoś zostanie zbanowany to nie może być on usunięty z rankingu (statystykach)? Bo np. osoby zbanowane za bugusing widnieją nie wiem po co, a oscyluje to tak koło top200.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Kolejny pomysł, mam nadzieje że tym razem nie odbije sie jak groch o ściane.

Osoby z urlopem powyżej miesiąca / dwóch skasować z statystyk... No bo po co tam oni? niech beda to statystyki aktywnych graczy

Napisano

Osoby z urlopem niech widnieją w statystykach...

Z rekordów ich usunięcie proste nie jest, bo dane są pobierane wyłącznie z planet, a na planetach nie jest zapisany, czy gracz ma urlop etc.

Pomysł zapisałem, będzie zrealizowany.

Napisano

Statystyki są sensem tej gry, gdyby nie opcja statystyki większość nie zaczęła by tutaj nawet gry, bo nie miała by ona sensu. Teraz nabiera, bo mam jakąś pozycję, jakieś miejsce, dążę do celu top 1. I jeżeli mam 50 miejsce, a chcę zrobić sobie miesięczną przerwę dlaczego mam zniknąć z rankingu ? Niech mój nick oglądają inni :)

Napisano

spox, jak zawsze twoje zdanie musi być najważniejsze :)

ps. nie obraź się (albo wlepiaj warna), tylko widać że dawno nie grałeś na ogame... tam 90% osób starych wyjadaczy nie patrzy w ogóle ile ma pkt, które ma miejsce w rankingu. grają dla kumpli a nie dla statów

Napisano

Nie napisałem, że to najważniejsza opcja, najważniejsza jest zabawa. Zawsze można zrobić ankietę, lecz uważam, że ranking powinien być zawsze pełen (oprócz zbanowanych oczywiście).

Napisano

deus, konta idlaków powyżej 30 dni standardowo sie kasują, tutaj to trwa w nieskończoność (chyba że robicie jakieś czyszczenie). więc po co się porównywać do kont, które de facto dawno powinny być wywalone z gry.

a może być tak permanentne bany też kasować z galaktyk, gdy macie 101% pewności na bana... brakuje wolnych miejsc na 14 pozycjach :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.