RR4LiFE Napisano 30 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam, mam problem otóż zdemontowałem 5kkk lm i 2,5kkk cm i na planecie mialem okolo 21kkkk mety i 7kkkk kryształu, chciałem to wplacic do banku i przy wplacie pojawial się napis "błąd" wiec odświezyłem strone i wywaliło mnie do strony logowania. Gdy zalogowałem się ponownie surowców nie było już na planecie ani w banku. Jestem pewny że nikt nie ukradł tych surowców bo nie ma żadnych rw. Prosze o szybkie roziwazanie problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Brak danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR4LiFE Napisano 30 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 jeśli chodzi o dane konta to proszę:Nick: LiQuidatoruni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR4LiFE Napisano 31 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Więc jak z tymi surowcami? zostaną zwrócone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Sprawdzamy tą sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR4LiFE Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Deusx, proszę o jasną odpowiedź. Czy surowce zostaną zwrócanone czy nie? poprostu chcę wiedzieć na czym stoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Na pewno surowiec zostanie zwrócony o ile mówi pan prawdę, proszę cierpliwie czekać, log ma ok. milion wpisów więc troszkę to zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 3 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 miałam taką samą sytuację w dniu kiedy został wprowadzony ''nowy bank'' - nie straciłam surowców bo nic nie wpłacałam...już mówię jak to wyglądało :- kilka godzin konto było zalogowane ale nie siedziałam na nim cały czas - w tym czasie deus aktywował bank- przeczytałam wiadomość, ze nowy bank jest dostępny więc chciałam go wypróbować [wpłata po 1szt każdego surowca]- w momencie zatwierdzenia wpłaty wyskoczył mi napis ''BŁĄD"- po zamknięciu karty i odpaleniu na nowo konta wszystko działało i działa jak należy Kamil, może Ty również byłeś na koncie w czasie kiedy nowy bank został uruchomiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Napis "błąd" mógł się pojawić, choć nie powinien. Oznaczał on ponowne przekierowanie do przesłania surowca z banków planetarnych na kontowe - czemu przekierowało niektórych ponownie ? Bliżej sytuacja nie do określenia, prawdopodobnie jakieś przeciążenie serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RR4LiFE Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kamil, może Ty również byłeś na koncie w czasie kiedy nowy bank został uruchomiony? zgadza się, byłem na koncie i też dostałem wiadomość od deusxa o nowym banku, wiec chciałem wpłacić surowce gdy wpisałem sume jaka ma wpłacić się do banku wyskoczył napis błąd, no i po odświeżeniu wywaliło mnie do strony logowania, gdy się zalogowałem surki nie było ani na planecie ani w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Zwrócone na planetę (MoonShine [1:255:14]) + nałożony urlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi