RR4LiFE Napisano 30 Marca 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2011 Witam, mam problem otóż zdemontowałem 5kkk lm i 2,5kkk cm i na planecie mialem okolo 21kkkk mety i 7kkkk kryształu, chciałem to wplacic do banku i przy wplacie pojawial się napis "błąd" wiec odświezyłem strone i wywaliło mnie do strony logowania. Gdy zalogowałem się ponownie surowców nie było już na planecie ani w banku. Jestem pewny że nikt nie ukradł tych surowców bo nie ma żadnych rw. Prosze o szybkie roziwazanie problemu. Pozdrawiam
RR4LiFE Napisano 30 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2011 jeśli chodzi o dane konta to proszę:Nick: LiQuidatoruni 2
RR4LiFE Napisano 31 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Marca 2011 Więc jak z tymi surowcami? zostaną zwrócone?
RR4LiFE Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2011 Deusx, proszę o jasną odpowiedź. Czy surowce zostaną zwrócanone czy nie? poprostu chcę wiedzieć na czym stoje
deusx Napisano 3 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2011 Na pewno surowiec zostanie zwrócony o ile mówi pan prawdę, proszę cierpliwie czekać, log ma ok. milion wpisów więc troszkę to zajmuje.
-NightGhoust- Napisano 3 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2011 miałam taką samą sytuację w dniu kiedy został wprowadzony ''nowy bank'' - nie straciłam surowców bo nic nie wpłacałam...już mówię jak to wyglądało :- kilka godzin konto było zalogowane ale nie siedziałam na nim cały czas - w tym czasie deus aktywował bank- przeczytałam wiadomość, ze nowy bank jest dostępny więc chciałam go wypróbować [wpłata po 1szt każdego surowca]- w momencie zatwierdzenia wpłaty wyskoczył mi napis ''BŁĄD"- po zamknięciu karty i odpaleniu na nowo konta wszystko działało i działa jak należy Kamil, może Ty również byłeś na koncie w czasie kiedy nowy bank został uruchomiony?
deusx Napisano 3 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2011 Napis "błąd" mógł się pojawić, choć nie powinien. Oznaczał on ponowne przekierowanie do przesłania surowca z banków planetarnych na kontowe - czemu przekierowało niektórych ponownie ? Bliżej sytuacja nie do określenia, prawdopodobnie jakieś przeciążenie serwera.
RR4LiFE Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Kwietnia 2011 Kamil, może Ty również byłeś na koncie w czasie kiedy nowy bank został uruchomiony? zgadza się, byłem na koncie i też dostałem wiadomość od deusxa o nowym banku, wiec chciałem wpłacić surowce gdy wpisałem sume jaka ma wpłacić się do banku wyskoczył napis błąd, no i po odświeżeniu wywaliło mnie do strony logowania, gdy się zalogowałem surki nie było ani na planecie ani w banku
deusx Napisano 4 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Kwietnia 2011 Zwrócone na planetę (MoonShine [1:255:14]) + nałożony urlop.
Rekomendowane odpowiedzi