SirKnurg Napisano 27 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 A chciałoby Ci sie zwozić sure z 21 planet na jedną?! Po co dodawać niepotrzebną klikaninę jeśli można coś uprościć do 3 kliknięć zamiast ponad 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weneckie Lustro Napisano 27 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Bank wg mnie to i tak spore ułatwienie przede wszystkim dla górników, czyli też dla mnie masę deu oszczędzam dzięki nie puszczaniu surowców w obieg. Wiadomo, że prowizja boli, ale i tak lepiej oddać te 10% niż stracić wszystkie surowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKProgamer Napisano 27 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Nie! Nie tylko nie to! Nie podoba mi się to! Wolę by został Bank Sojuszowy - najwyżej ograniczcie go bardziej. Bank może se zniknąć, ale tylko nie Bank Sojuszowy.To jest jedna z 2 glownych rzeczy dlaczego przyszlem do tej gry.( A 2 nie jest wcale taka ważna. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Bez uzasadnienie raczej twój głos nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Bank sojuszowy służył głównie oszustom i krętaczom, dlatego siłą rzeczy musi zostać usunięty, tak samo jak kiedyś giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunrise202 Napisano 28 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 jaka hala 15% do juz jest zlodziejstwo, nie kazdego stac na ciagle wykupywanie dodatkow... Juz wole zeby zostalo wszystko po staremu, tak z wszystkich plant brano tylko 10%... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Wziął pan udział w konkursie Zabawa w złomowanie ? Zapewne nie, a mógł pan wygrać i wykupić prowizję na co najmniej 3 lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 28 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dokładnie, ale dla pokonanych są przyznawane nagrody pocieszenia (w dodatkach) wiec są sposoby uczciwego zdobycia dodatków... Jak się niektórym nie chce zgłosić i wymyślić floty do konkursu to sorry, bez łaski - nikt was nie będzie was zmuszał. Zgłoszenie się i wysłanie swojej konkursowej floty zajmuje 5min przy użyciu kalkulatora od Neriela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-marcel- Napisano 28 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ludzie nie mówimy tu o niewiadomo jakim majątku jeśli już się kożysta z banku na 0% prowizji , nie zjem 2 batonów nie wypije 2 piw itd. Jestem za skasowaniem obu banków gra nabierze większego sensu , lenistwo to grzech można poświęcić 20 min dziennie na zebranie surki z planet a jak się komuś nie chce ja pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Signal Napisano 29 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 10% z planety?? Lekkie przegięcie... Taki TTJ może sobie z surką przykładowo latać, a ja będąc ekowcem mam tracić 10% na każdej wpłacie?? to mi daje dziennie straty 800kkk dexu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxi Napisano 29 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 rzeczywiście to jest przesada... 10% za jedną wpłatę to dosyć sporo przy tym co jest teraz...Tak, tak, wiem że taki bank ułatwia grę, ale i dużo będzie kosztować graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 30 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Moim zdaniem jak już jest taka stawka to niech chociaż zostanie to automatyczne wyświetlanie maksymalnej ilości surowcy do wpłaty jak i wypłaty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Marca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ważna informacja: Jeżeli komuś nie przeniosło automatycznie surowców (z banków planetarnych na kontowy) proszę ręcznie (koniecznie po zalogowaniu) wprowadzić adres: uni 2:http://play.ogam.online/uni2/allbankresources.phpuni 3:http://play.ogam.online/uni3/allbankresources.phpuni 4:http://play.ogam.online/uni4/allbankresources.php Powyższy adres przeniesie nasze surowce i wyświetli zakładkę banku kontowego już z surowcami. Niektóre przeglądarki są uszkodzone, inne mają wyłączone automatyczne przekierowania (np. przez antywirusy), dlatego musimy ręcznie to zrobić jeżeli nie mamy surowców z poprzedniego banku. P.S. Bo niektórzy jeszcze nie wiedzą, pojemność banku to: 1 wigintylion ( o ile dobrze wyczytałem na googlach)Tak czy inaczej: 1 i 63 zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weneckie Lustro Napisano 31 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pobiera 15% czy 10 ? Bo się pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ramzess29 Napisano 31 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pobiera 15% czy 10 ? Bo się pogubiłem 10% jak wpłacasz z 1 planety 15% jak wpłacasz ze wszystkich planet naraz0% jak masz wykupione "prowizja 0% na 14 dni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weneckie Lustro Napisano 31 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Podziękował :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 1 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Wpadłem na pewien pomysł... mianowicie:Proponuje pozostawić bank sojuszowy do jednego celu - mianowicie do wojen. Już tłumacze po co nam to i jak by to mogło działać:- istnieje paragraf w regulaminie który mówi, że w czasie wojny sojusz ma prawo do przesyłania dowolnej ilości surowców między własnymi graczami- bank sojuszowy który mieliśmy to ułatwiał- "stary bank" proponuje przerobić następująco: * bank "wojenny" działał by tylko podczas wojen miedzy sojuszami * aktywowany by był przez Deusx'a lub innego SGO uniwersum * aktywowany oczywiście po autoryzacji wojny przez administracje (a wiadomo administracja nie pozwoli silnemu sojuszowi wypowiedzieć wojny wysepce na Oceanie Spokojnym tylko po to by mieć ten bank) * bank po wojnie byłby wyłączany i tracił możliwości przesyłania surowców (tzn. do 3 dni po wojnie można by było z niego kasę wypłacić, a potem by ona przepadała). Co sądzicie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 1 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Wpadłem na pewien pomysł... mianowicie:Proponuje pozostawić bank sojuszowy do jednego celu - mianowicie do wojen. Już tłumacze po co nam to i jak by to mogło działać:- istnieje paragraf w regulaminie który mówi, że w czasie wojny sojusz ma prawo do przesyłania dowolnej ilości surowców między własnymi graczami pokaż mi ten paragraf....owszem, jest paragraf ale dotyczący BASHA a nie PUSHU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Z dwa miesiące już obowiązuje push podczas wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 1 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Widac jak ludzie czytaja regulamin, mimo iz deusx pisal ze sa zmiany w regulaminie i nalezy sie z nimi zapoznac ;=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 1 Kwietnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Z dwa miesiące już obowiązuje push podczas wojny sorki nie byłem tutaj na bieżąco najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi