ChRoScIk Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 http://img849.imageshack.us/img849/3146/53662452.jpg reżyseria: Jan Komasascenariusz: Jan Komasapremiera: 4 marca 2011 (Polska) 2011-03-04 12 lutego 2011 (Świat) produkcja: Polskagatunek: Animacja, Thriller, Romans Dominik to zwyczajny chłopak. Ma wielu znajomych, najładniejszą dziewczynę w szkole, bogatych rodziców, pieniądze na ciuchy, gadżety, imprezy i pewnego dnia jeden pocałunek zmienia wszystko. "Ona" zaczepia go w sieci. Jest intrygująca, niebezpieczna, przebiegła. Wprowadza go do "Sali samobójców", miejsca, z którego nie ma ucieczki. Dominik, w pułapce własnych uczuć, wplątany w śmiertelną intrygę, straci to, co w życiu najcenniejsze? A teraz cos od siebie : Z jednej strony mysle, ze film powinien byc puszczany w miare mlodego wieku (min.12lat) zeby zobaczyli co tak naprawde moze zrobic z czlowiekiem i jego zyciem Swiat Wirtualny ... ! Z drugiej strony nie powinien byc udostepniony dla mlodych ludzi poniewaz moze to tez zle wplynac na ich psychike i zaispirowac do stworzenia czegos podobnego co dzieje sie w filmie . Trudno ocenic od jakiego wieku powinien byc puszczany ten film ... ! Pokazuje co tak naprawde dzieje sie w sieci . Szokująca historia i genialne aktorstwo sprawiają, że jest to film tylko dla ludzi o mocnych nerwach i silnej osobowosci . Film jest godny obejzenia ... Ogladajac film nie myslalem, ze tak mnie wciagnie i poruszy (nie mylic z wzruszeniem )... No i jest to pierwszy polski film ktory bardzo mi sie podobal . Quote
olimp Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 no ja sie moge podpisac po dtym co napisal Chroscik... tez ogladalem ten film i takze mi sie podobal... polecam... Quote
Kicha Posted March 19, 2011 Report Posted March 19, 2011 Byłem, widziałem i nie jestem taki zachwycony. Po opiniach innych spodziewałem się czegoś lepszego. Jak na polską produkcję - film spoko, jednakże jak na realia fabuły to przepraszam bardzo, ale kto jest tak mało rozgarnięty, żeby wychować takie dziecko ? Dominik dawno od ojca po tyłku nie dostał i w głowie mu się poprzewracało ...Jak dla mnie powinno się skróconą wersję tego filmu puszczać wszystkim, którzy chcą założyć internet, żeby wiedzieli z czym może się wiązać podpięcie do sieci. Quote
Recommended Posts