Kicha Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 http://merlin.pl/Prince-of-Persia-Zapomniane-Piaski,images_big,17,3307217918720.jpg Prince of Persia: The Forgotten SandsUbisoft Studios • Ubisoft • Ubisoftkategoria: gry akcji - TPP / zręcznościowe - przygodowadata premiery świat: 18 maja 2010data wydania PL: 20 maja 2010data wydania Europa (PAL): 20 maja 2010 Powiem szczerze, że trochę się na tej grze zawiodłem.Przejście jej to jakieś 2 - 3 dni, gdzie nie trzeba wcale długo siedzieć. Trudność - mamy tutaj trzy poziomy. Ja wybrałem środkowy - normal i uważam, że gra była zbyt prosta. Co prawda kilka łamigłówek dało mi w kość i trochę czasu nad nimi spędziłem, ale całą reszta to bułka z masłem.Miałem nadzieję, że gra będzie oparta o film, jednakże tak nie było. Czy to minus ?Do grafiki nie mam zastrzeżeń. O ile w poprzednich wersjach grafika była taka niewyraźna, jakby posiadała lekkie rozmycie, o tyle tutaj tego nie ma. W moim odczuciu grafika była lepsza, a gra mimo to chodziła płynniej.Im dłużej gramy, tym staje się ciężej. Coraz więcej klawiszy musimy używać, coraz bardziej skomplikowane lokacje przyjdzie Nam pokonać. Jednakże w pewnym momencie otrzymujemy jakiś wypasiony miecz, który rozkłada wszystkich na łopatki. Mimo iż lubię iść na łatwiznę, to było łatwe aż za bardzo. Kolejna część Księcia Persji fajna - nawet bardzo, ale brakowało mi tutaj wyrazistości.Na koniec dodatki. Możemy przejść grę, albo standardowo, albo w przegraniu Assasina . Taka niewielka zmiana. Myślę, ze mogli się tutaj bardziej postarać i dodać kilka innych strojów dla zgrywu chociażby. Quote
Recommended Posts