Jump to content

Call of Duty 5: Black Ops

Kicha

Recommended Posts

http://s.cdaction.pl/obrazki/call-of-duty-black-ops_byu74.jpg

Kategoria: FPS

Platformy: ps3,xbox 360,pc

Producent: Treyarch

Wydawca: Activision Blizzard

Dystrybutor PL: LEM

Premiera: 9 listopada 2010

W końcu przeszedłem, więc mogę coś napisać.

Mając jeszcze świeżo w pamięci CoD'a 4 uważam, że parę dni, które straciłem, żeby przejść Black Ops'a nie były zmarnowane. Gra jest rewelacyjna. "Realizm" (zakładając, że tak to można nazwać) jest znacznie lepszy niż w pozostałych częściach. Grafika jest ładniejsza, gra nie polega już tylko na strzelaniu. Miałem jednak wrażenie, że gra co jakiś czas się powtarza. Zabiłem kogoś, ktoś mnie złapał, przetrzymywał. Uciekłem skądś, ktoś Nas zestrzelił, był wybuch i znowu oszołomiony musiałem uciekać.

Mimo wszystko było zajefajnie ;].

Gra ma jeden fajny bonus, w który ostatnio pykam. Mianowicie mamy tutaj zombie Fidela, Clintona i paru innych przywódców i musimy się przed nimi bronić. Jesteśmy pewnie w budynku pentagonu i staramy się jak najdłużej przetrwać. Całkiem ciekawie to wymyślili.

Zachęcam do odpalenia tego u siebie ^_^.

Hmmm ! Faktycznie Twoja opinia zachęca mnie do zagrania w kolejną cześć Call of Duty - jak do tej pory przeszedłem każdą, ale przyznam, że tej chyba nie dam rady bo mam problemy na poziomie instalacji gry :( Po wyskoczeniu jednego błędu, załataniu go, pojawia się następny i cały czas takie błędne koło - może też miałeś taki problem i jesteś w stanie mu zaradzić ?