Kicha Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2011 http://s.cdaction.pl/obrazki/call-of-duty-black-ops_byu74.jpg Kategoria: FPSPlatformy: ps3,xbox 360,pcProducent: TreyarchWydawca: Activision BlizzardDystrybutor PL: LEMPremiera: 9 listopada 2010 W końcu przeszedłem, więc mogę coś napisać.Mając jeszcze świeżo w pamięci CoD'a 4 uważam, że parę dni, które straciłem, żeby przejść Black Ops'a nie były zmarnowane. Gra jest rewelacyjna. "Realizm" (zakładając, że tak to można nazwać) jest znacznie lepszy niż w pozostałych częściach. Grafika jest ładniejsza, gra nie polega już tylko na strzelaniu. Miałem jednak wrażenie, że gra co jakiś czas się powtarza. Zabiłem kogoś, ktoś mnie złapał, przetrzymywał. Uciekłem skądś, ktoś Nas zestrzelił, był wybuch i znowu oszołomiony musiałem uciekać.Mimo wszystko było zajefajnie . Gra ma jeden fajny bonus, w który ostatnio pykam. Mianowicie mamy tutaj zombie Fidela, Clintona i paru innych przywódców i musimy się przed nimi bronić. Jesteśmy pewnie w budynku pentagonu i staramy się jak najdłużej przetrwać. Całkiem ciekawie to wymyślili. Zachęcam do odpalenia tego u siebie . Cytuj
Kruszon Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2011 Hmmm ! Faktycznie Twoja opinia zachęca mnie do zagrania w kolejną cześć Call of Duty - jak do tej pory przeszedłem każdą, ale przyznam, że tej chyba nie dam rady bo mam problemy na poziomie instalacji gry Po wyskoczeniu jednego błędu, załataniu go, pojawia się następny i cały czas takie błędne koło - może też miałeś taki problem i jesteś w stanie mu zaradzić ? Cytuj
Kicha Napisano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2011 Nie miałem większych programów przy instalacji. Mów, pisz co Ci tam wyskakuje ? Może coś zaradzimy. Cytuj
Kruszon Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2011 Wyskakuje mi coś takiego Zainstalowalem na nowo directa i lipa dalej nie działa ... http://img177.imageshack.us/i/asdasdasdd.png/ Cytuj
tygrys55 Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2011 jaka karta graficzna i procesor podejrzewam problem z sprzętem wydajnością Cytuj
Kruszon Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2011 Intel Pentium Dual Core T4200 2 GHz4 GB ramu NVIDIA GeForce G 102M - 512 MB Coś jeszcze ? Wszystkie inne nowości chodzą bez problemu Pozostałe części Call of Duty też paliły ... Cytuj
Kicha Napisano 28 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2011 Proponuję spróbować reinstalkę sterów od karty graficznej.Poszukaj na stronie producenta jakichś nowszych. Cytuj
Kruszon Napisano 1 Marca 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2011 Zainstalowałem nowe stery ... Zrobiłem reinstalkę gry i jestem po pierwszej misji ! Dziaaaaała mi teraz nawet i Mafia 2 i metro 2033 Chyba muszę włączyć urlop na ogam Cytuj
matik3652 Napisano 1 Marca 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Marca 2011 BO to odgrzewany kotlet ale jaki smaczny jednak i tak wole Crysis'a 2 jak ja kocham rozgramiać ludzi w multi moim miki'em (taki CKM na ultradzwieki ) i z tego co kojarze jest tylko na steam a steam jest be jedynie CS i DoW 2 działają jak należy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi