dumbass Napisano 17 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam . Mam Taki Pomysł aby w Profilu ma forum była widoczne "Posty na ShoutBox'ie" . ponieważ większość Użytkowników na pewno by chciała widzieć ile ma postów na SB Plus&Minus i Galaxi dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 17 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 jak będziesz w top shoutersów to będziesz widział ile masz na liczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 18 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Tylko że od czasu oscarów, nie widzę listy TOP10 shousterów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJa Napisano 18 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Równiez nie widzer tej topki:PJa sie wyloguje to dopiero widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Sprawdzcie, czy problem nadal występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Problem chyba występuje nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Nie jest coś pokombinowane z uprawnieniami grup ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Zajrzyj w panel i zobacz. Są uprawnienia takie same jak na rangi zwykłych użytkowników, programistów, czy przyjaciół. I tylko tutaj jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 mam pytanie, dlaczego bbcode nie działa na SB? Kiedyś działało bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 BB poprawione. Nie wiem jakim cudem się to zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ja wyłączyłem bo po co go używać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 21 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 No ja nie wiem xD taki off-top ze ja nie moge ! same warny powinny leciec hehe. Co do pierwotnego tematu tego postu... tez jestem za. Chcialbym wiedziec ile mam juz tych postow na SB nabitych heh Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 22 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Top x shoutersów wrócił . Problem został rozwiązany. Co do tematu, postaram się coś poszukać, ale nie obiecuję, że coś z tego będzie. Po zaciągnięciu języka tu i ówdzie mogę z przykrością oświadczyć, że czegoś takiego nie ma.Wg mózgów IPB jest to niepotrzebne zapytanie do SQL'a, które nie miałoby praktycznej funkcji. Niestety, trzeba się pogodzić z tym, co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wpadłem na jeszcze jeden pomysł w tej kwestii.Jeżeli chcecie znać ilość swoich postów, a nie jesteście w top 10, to mogę zrobić listę, dajmy na to top 100, którą będę wrzucał raz w tygodniu w jakiś temat. Wtedy każdy, a przynajmniej większość, która pisze w SB będzie wiedziała ile tych wpisów ma . Co o tym sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Zastanawiają mnie niektóre osoby, np. Anath.. jest w TOP 10, a siedząc cały dzień chyba nigdy nie zauważyłem go na SB ani nawet na forum.. 60 postów w rok napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wpadłem na jeszcze jeden pomysł w tej kwestii.Jeżeli chcecie znać ilość swoich postów, a nie jesteście w top 10, to mogę zrobić listę, dajmy na to top 100, którą będę wrzucał raz w tygodniu w jakiś temat. Wtedy każdy, a przynajmniej większość, która pisze w SB będzie wiedziała ile tych wpisów ma . Co o tym sądzicie ? Jak dla mnie moze byc Dobry pomysl Kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Mi sie tsm podobs, mimo iz ja wiem, ile postow napisalem bedac w tej dziesiątce xdJednakze jest to dobra okazja dla reszty uzytkownikow, ktorzy nie sa w top10 a chca poznac ilosc napisanych przez siebie wiadomosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Marca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Teoretycznie jest to bardzo prosty skrypt, komplikuje się jedynie to, że IPB jest napisane bardzo "trudno" i bez znajomości skryptu jest to praktycznie nie wykonalne. Żeby poznać skrypt trzeba było by posiedzieć z dwa tygodnie. Jest jedna modyfikacja, można by ją lekko przerobić, sprawdzę co da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi