kinga Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 miałem włączoną gre , raptem pokazał mi sie ze jest jakis powarzny błąd na białym ekranie , potem przestała mi dzialac i teraz sie nie mozna zalogowac . prosze o szybką interwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tylko, że mnie gra działa... Ok, już nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinga Napisano 16 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 co do zalogowania zaczeło działac ale gra sama w sobie otwieranie stron albo budowanie budynków , zawiesza sie co raz , albo nie schodzi z listy budowania tylko miga i pokazuje ze zakonczono ale nic innego sie nie dzieje i jest cały czas tak samo , ze budowa zakonczona ale nie przechodzi na następną budowe która jest w kolejce. to mi sie pokazuje . Przekroczono limit czasu połączenia Serwer play.ogam.online zbyt długo nie odpowiada. * Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut. * Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe. * Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. moze ktos cos odpowiedziac na temat gry co sie stało czy jak , i kiedy zacznie działac EDIT by Kicha: Nie dubluj swoich postów. Używaj opcji EDYTUJ.Warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Dalej serwer nie dziala a ja musze odebrac fs. Mam nadzieje, ze jak ktos zniszczy mi flote to zostanie ona zwrocona.Ale najlepsze rozwiazanie byloby zalaczyc kazdemu z flota urlop i zeby moznabylo go od razu zdjac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tak i potem wszystkie farmy na Uni zostają zamrożone na urlopie. Potem wszyscy marudzą, że nie ma na kogo latać i Deus siłą rzeczy ściąga urlop. Po tygodniu znowu gracze marudzą (tym razem w mniejszej liczebności), ponieważ włączyli sobie urlop, a tutaj złoma dostali. Było to już mówione, ale powtórzę jeszcze raz. Jeżeli flota zostaje utracona z powodu błędu serwera/gry, to jest ona zwracana. W tym przypadku oczywiście chodzi o obecnego laga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi