Kicha Napisano 15 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 15 Lutego 2011 http://sklep.gry-online.pl/imgs/n5dea200911201107304274.jpg Ubisoft Studios • Ubisoft • Ubisoftkategoria: gry akcjidata premiery świat: 01 grudnia 2009data wydania PL: 04 grudnia 2009 Zafascynowany filmem sięgnąłem po grę. Początkowo zapowiadała się obiecująca. Ładna grafika, powiązanie z fabułą filmu. Jednakże po pewnym czasie gra odbiega znacznie od filmu. Nie wiem, czy przespałem jakiś moment, czy coś źle wybrałem, ale zamiast latać niebieskim stworem i walczyć z ludźmi, to przez praktycznie całą grę latałem człowiekiem i wyżynałem w pień niebieskich. Trochę zasmuciło mnie to, że przeszedłem całą grę ludźmi. Łącznie niebieskim zagrałem może 15 minut (początek gry, gdy dochodzi do pierwszego przebudzenia).Jeżeli chodzi o inne aspekty - gra jest bardzo rozbudowana. Dostajemy poziomy, ulepszenia do broni, skilli, pancerza. W grze możemy chodzić w robocie, jeździć autami, jakimiś opancerzonymi i uzbrojonymi pojazdami, czy nawet latać śmigłowcami. Na końcu przyjdzie Nam zasiąść za sterami bombowca ("Papy Dragona" z filmu ).Gra ogólnie cieszy chociaż po jej zakończeniu czułem, jakby urwała się w połowie. Straciłem ładnych parę godzin i zarezerowwałem sobie jeszcze kilka, jak widać niepotrzebnie . Cytuj
matik3652 Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Lutego 2011 Gra jest nudna chociaż wyszła ze stajni Ubisoftu, który ma na swoim koncie świetne produkcje np. Far Cry Splinter Cell Cytuj
Kicha Napisano 16 Lutego 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Lutego 2011 Klimat Far Cry`a da się tutaj wyczuć. Co prawda grałem tylko w jedynkę, ale jak zobaczyłem grafikę w Avatarze to od razu pomyślałem właśnie o tym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi