SirKnurg Napisano 3 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witam Doświadczenia z tego typu grami nie mam dużego ale podoba mi się takie expres wydobycie Co polecacie, grać eko czy flota? Póki co rozwijam eko i farmię idlaki ktorych pełno tu jest (mają 50 mld ++ siurki bez obrony) w ogame to ja już dłuuugo gram a najnowsze doświadczenie to top 20 na [wymoderowano] (x5) co do personaliówAleksy 21 lat student 2 roku politechniki śląskiej EDIT:-NightGhoust- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 3 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Witamy To zalezy czy jestes ekowcem czy flociarzem ... Jak lubisz eko to buduj eko jak flote i latanie (szukanie innych flot) to buduj flote ... ! Acha i usun nazwe tej gry bo dostaniesz bana ... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 3 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Warto zbudowac troche flotki i zlomowac, a czesc zlomu przeznaczac na eko, wtedy bedzie wybudowane duzo szybciej. Jedakze do latana trzeba miec cierpliwosc, czas i umiejetnosci (nie dac sie zezlomowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nihillant Napisano 3 Lutego 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Jakżeś jest na polibudzie na Górnictwie to mosz chopie łatwy wybór (eko czy flota) Witamy na ogam.online Sz0 - ups za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi