piotras32 Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam, jako że jestem graczem nastawionym głównie na eko (póki co) i na dużą ilość farmienia niepilnowanych planet to wpadłem na taki pomysł: Aby dodać opcję ataków falowych. To znaczy aby była możliwość w zakładce flota wybrania np. 3 ataków - wpisujemy liczbę ataków po czym jaki ma być stosunek ilościowy kolejnych fal do pierwszej: NP: Atak składa się z 3 fal. Pierwsza fala to 2.000.000 UT a każda następna to 50% poprzedniej. I tak: wychodzi nam że system wysyła 3 fale np w odstępie 1-2 sekund: 1) 2.000.000 UT2) 1.000.000 UT3) 500.000 UT Każdy kto ma podobny styl gry do mojego wie jak upierdliwe jest kiedy znajduję kilka planet i na każdą trzeba wysłać 3 floty, a żeby nie marnować deuteru to każda następna jest o 50% mniejsza od poprzedniej...Straasznie dużo klikania i czasu:) Wydaje mi się że napisanie skryptu do czegoś takiego nie było by trudne, nie byłoby to też w żaden sposób ułatwieniem gry a jedynie przyśpieszeniem nudnego i męczącego procesu klikania. PISZCIE CO MYŚLICIE Pozdrawiam Piotras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narmo Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Pomysł mi się podoba, a co o nim pomyślą zobaczymy.Sam dużo razy wysyłam flotę na nieaktywne planety. Ale jeden lot od drugiego zajmuje mi to raptem 2 sekundy wysłania floty. Swój sposób ale klikania sporo jest edit...Też używam Mozilli zobaczę jak to jest z Twoim sposobem. Co do mojego to otwieram nowe karty z napadem na planetę, wybieram statki, klikam enter, enter i atakuj. Zamykam kartę i przechodzę do następnej i tak w kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Pomysł mi się podoba, a co o nim pomyślą zobaczymy.Sam dużo razy wysyłam flotę na nieaktywne planety. Ale jeden lot od drugiego zajmuje mi to raptem 2 sekundy wysłania floty. Swój sposób ale klikana sporo jest Ja też mam swój sposób a mianowicie korzystam z mozilli i po wysłaniu pierwszej fali daje backspace i mogę wysłać kolejną, ale czasem jak wysyłam po kilka kk UT na większą odległość to żłopią sporo deuteru, więc trzeba tak cofać aż do okna wpisywania flot aby zmniejszyć ilość i to mnie męczy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ja też tak robię jak kolega czyli używam klawisza wstecz tylko w przeglądarce Google Chrome. Uważam że to jest zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Moim zdaniem pomysł jest zły. W najbliższej przyszłości wejdą zadania. Niektórymi z nich zapewne będzie wykonanie określonej liczby ataków. Jaki wtedy będzie miało sens to zadanie, jak będzie można znaleźć sobie kilka nieaktywnych kont i wysyłać im ciągle fale po x ataków, gdzie to już nawet nie my będziemy musieli dawać 'wstecz' -> 'atakuj', tylko zrobi to za Nas skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotras32 Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 to bardzo prosto można problem taki rozwiązać - skrypt pozwala na max 4 fale (tyle dopuszcza regulamin na 1 planete) i jest po sprawie;) A zadania wejdą... słychać od tym od baaardzo dawna i nadal ich nie ma;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruio Napisano 30 Stycznia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 piotras32 - zadania będą niedługo... Co do pomysłu - jestem na nie, za łatwo by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi